İŞTE İLYAS ŞEKER'İN EN BÜYÜK AÇMAZI

Siyaset 19.08.2023 - 17:53, Güncelleme: 19.08.2023 - 17:53
 

İŞTE İLYAS ŞEKER'İN EN BÜYÜK AÇMAZI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'in 2023 genel seçimlerinde "üç ddönem kuralı"ndan dolayı tekrar milletvekili adayı olamayacağını ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı olmak için niyetleneceğini ta 2021 yılından beri ilk ve çok kez yine biz yazmıştık.. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adaylığı başvurusu yapmayan İlyas Şeker bugün İzmit'te yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada "İzmit Belediye Başkan adaylığı için bir çalışmam yok. Lakin Genel Merkezimizin şahsıma böyle bir görevlendirmesi olursa, ona da yok diyemem ve gereğini yaparım" demiş.. Yani "istemem yan cebime koy" minvalinde klasik bir şey söylemiş.. Neyse. Gelelim İlyas Şeker'in İzmit belediye başkan adaylığı meselesine; Harita, Kadastro ve Şehircilik uzmanı olan İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanlığına yakışır.. Yakışır yakışmasına da İlyas Şeker'in adaylık yolunda "Azize Sibel Gönül" diye bir açmazı var.. Şöyle ki; Ak Parti, 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adaylığına Kocaeli eski milletvekili Azize Sibel Gönül'ü aday gösterdi ve seçimi kaybetti. İşte sırf bu nedenden dolayı, Reis Erdoğan ve Ak Parti, 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adaylığına yine bir Kocaeli eski milletvekilini aday göstermeyi riskli görebilir.. Ve bu riskte, İlyas Şeker'i yerel seçimlerin dışında tutabilir..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'in 2023 genel seçimlerinde "üç ddönem kuralı"ndan dolayı tekrar milletvekili adayı olamayacağını ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı olmak için niyetleneceğini ta 2021 yılından beri ilk ve çok kez yine biz yazmıştık..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adaylığı başvurusu yapmayan İlyas Şeker bugün İzmit'te yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada "İzmit Belediye Başkan adaylığı için bir çalışmam yok. Lakin Genel Merkezimizin şahsıma böyle bir görevlendirmesi olursa, ona da yok diyemem ve gereğini yaparım" demiş..

Yani "istemem yan cebime koy" minvalinde klasik bir şey söylemiş..

Neyse. Gelelim İlyas Şeker'in İzmit belediye başkan adaylığı meselesine;
Harita, Kadastro ve Şehircilik uzmanı olan İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanlığına yakışır..
Yakışır yakışmasına da İlyas Şeker'in adaylık yolunda "Azize Sibel Gönül" diye bir açmazı var..

Şöyle ki;
Ak Parti, 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adaylığına Kocaeli eski milletvekili Azize Sibel Gönül'ü aday gösterdi ve seçimi kaybetti. İşte sırf bu nedenden dolayı, Reis Erdoğan ve Ak Parti, 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adaylığına yine bir Kocaeli eski milletvekilini aday göstermeyi riskli görebilir..

Ve bu riskte, İlyas Şeker'i yerel seçimlerin dışında tutabilir..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Akıncı
(19.08.2023 19:09 - #968)
İzmit belediyesini ak partinin Nevzat doğan ile kazanma şansı vardır diğer tüm adaylar seçimi hürriyete karşı kaybeder çünkü Nevzat doğanın izmitte geçmişi emeği var projeleri var Nevzat beyin hürriyet soracağı hesaplar var bu hesapları ak partinin içimden sadece Nevzat bey sorabilir çünkü seçim kaybetmemiş millet vekilliği yapmış ve belediye başkanlığı yapmış bir isim kısacası izmitte tanınan bilinen karşılığı olan bir isim Onun için Nevzat doğan ikna edilmeli ve erken bir zamanda sahaya sürülmeli izmit CHP den ancak bu şekilde alınabilir aksi halde seçimi ak partinin alması çok zor ….
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.