KOCAELİ SİYASETİNDE FİKRİ IŞIK VE NAİL ÇİLER KONUŞULUYOR

Siyaset 08.07.2023 - 09:26, Güncelleme: 08.07.2023 - 09:26
 

KOCAELİ SİYASETİNDE FİKRİ IŞIK VE NAİL ÇİLER KONUŞULUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın, 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabileceğini ilk ben yazdığımda "yüzde 1 bile öyle bir ihtimal yok" diye çok sayıda gazeteci ve siyasetçiden itiraz almıştım.. Ve yine 14 Mayıs 2023 seçimlerinde,  Kocaeli'de CHP'nin milletvelili sayısını 4'e çıkaran Nail Çiler'in de, tıpkı 2019 yerel seçimlerinde CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit belediye başkan adayı olarak seçimlere girip kazanması formülünde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye başkan adayı olarak seçimlere girebileceğini de ilk ben yazdım. Bunu yazdığımda da çok sayıda siyasetçi ve gazeteciden "olmaz öyle şey, Nail Çiler Gebze'de seçim kazanamayacağını bil bile aday olmaz" şeklinde itirazlar aldım.. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, dün sabah GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu Üyelerinin tam katılımıyla düzenlediği sabah kahvaltsında Gebze Bölge basını ile bir araya geldi.. Ve o basın toplantsında bir araya gelen gazetecilerin sabah kalvaltısı eşliğinde ki keyifli sohbet gündemlerinin ilk sırasında 2024 yerel seçimleri ve Fikri Işık'ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Nail Çiler'in Gebze Belediye Başkan adaylığı konuları idi.. Yani ve görünen o ki; Fikri Işık ve Nail Çiler, 2024 yerel seçşmlerinin en çok konuşulan iki ismi olmaaya devam edecek..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın, 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabileceğini ilk ben yazdığımda "yüzde 1 bile öyle bir ihtimal yok" diye çok sayıda gazeteci ve siyasetçiden itiraz almıştım..

Ve yine 14 Mayıs 2023 seçimlerinde,  Kocaeli'de CHP'nin milletvelili sayısını 4'e çıkaran Nail Çiler'in de, tıpkı 2019 yerel seçimlerinde CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit belediye başkan adayı olarak seçimlere girip kazanması formülünde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye başkan adayı olarak seçimlere girebileceğini de ilk ben yazdım. Bunu yazdığımda da çok sayıda siyasetçi ve gazeteciden "olmaz öyle şey, Nail Çiler Gebze'de seçim kazanamayacağını bil bile aday olmaz" şeklinde itirazlar aldım..

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, dün sabah GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim Kurulu Üyelerinin tam katılımıyla düzenlediği sabah kahvaltsında Gebze Bölge basını ile bir araya geldi..

Ve o basın toplantsında bir araya gelen gazetecilerin sabah kalvaltısı eşliğinde ki keyifli sohbet gündemlerinin ilk sırasında 2024 yerel seçimleri ve Fikri Işık'ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Nail Çiler'in Gebze Belediye Başkan adaylığı konuları idi..

Yani ve görünen o ki; Fikri Işık ve Nail Çiler, 2024 yerel seçşmlerinin en çok konuşulan iki ismi olmaaya devam edecek..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.