KOVİAD BAŞKAN TUTUŞ'A GİTTİ

Siyaset 11.06.2023 - 16:02, Güncelleme: 11.06.2023 - 16:02
 

KOVİAD BAŞKAN TUTUŞ'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) Başkanı Harun Reşit Kocagöz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulundu.  KOVİAD geçtiğimiz aylarda AK Parti İzmit İlçe Başkanı olarak atanan Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulunan Başkan Kocagöz ve yönetimi, yeni görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda Başkan Kocagöz, KOVİAD yönetiminde yer alıp, ilçe yöneticiliğine seçilen Emre Öztürk ve Mehmet Kartal’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.   ‘AMACIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK’ Muharrem Tutuş’a görevinde başarılar dileyen Başkan Harun Reşit Kocagöz, “Kentimiz için önemli çalışmalara imza atacağınıza hiç şüphemiz yok. Bizler iş insanları olarak şehrimize değer katan ve bu anlamda mücadele eden herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Anlamlı ziyaretleri için Başkan Kocagöz ve ekibine teşekkür eden Tutuş, sivil toplum kuruluşlarının şehrimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik önemine dikkat çekerek, KOVİAD’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) Başkanı Harun Reşit Kocagöz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulundu. 

KOVİAD geçtiğimiz aylarda AK Parti İzmit İlçe Başkanı olarak atanan Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulunan Başkan Kocagöz ve yönetimi, yeni görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda Başkan Kocagöz, KOVİAD yönetiminde yer alıp, ilçe yöneticiliğine seçilen Emre Öztürk ve Mehmet Kartal’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.  

‘AMACIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK’

Muharrem Tutuş’a görevinde başarılar dileyen Başkan Harun Reşit Kocagöz, “Kentimiz için önemli çalışmalara imza atacağınıza hiç şüphemiz yok. Bizler iş insanları olarak şehrimize değer katan ve bu anlamda mücadele eden herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Anlamlı ziyaretleri için Başkan Kocagöz ve ekibine teşekkür eden Tutuş, sivil toplum kuruluşlarının şehrimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik önemine dikkat çekerek, KOVİAD’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.