ERDOĞAN'DAN İKİNCİ TUR ÇAĞRISI

Siyaset 27.05.2023 - 10:01, Güncelleme: 27.05.2023 - 10:01
 

ERDOĞAN'DAN İKİNCİ TUR ÇAĞRISI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı 'seçim' çağrısında, "Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim" dedi. Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna bir gün kala, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir 'seçim' çağrısı geldi. "OYLARIMIZLA TÜRKİYE YÜZYILI'NI BAŞLATALIM" Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelerler 'sandık' çağrısı yaptı: "Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım."
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı 'seçim' çağrısında, "Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim" dedi.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna bir gün kala, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir 'seçim' çağrısı geldi.

"OYLARIMIZLA TÜRKİYE YÜZYILI'NI BAŞLATALIM"

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelerler 'sandık' çağrısı yaptı:

"Milletimin her bir ferdine sesleniyorum: Sensiz Olmaz! Yarın, Büyük Türkiye Zaferi için hep beraber sandığa gidelim. 14 Mayıs'ta Meclis'te tecelli eden iradeyi bu kez çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanlığına yansıtalım. Oylarımızla Türkiye Yüzyılı'nı başlatalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.