CHP MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER AK PARTİLİLER İLE BULUŞTU

Siyaset 26.05.2023 - 11:02, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:11
 

CHP MİLLETVEKİLİ NAİL ÇİLER AK PARTİLİLER İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi Milletvekili Nail Çiler dün Ak Parti Gebze'de önemli görevlerde bulunmuş bazı isimler ile bir araya geldi.. CHP Milletvekili Nail Çiler, Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili Mikdat Aydın, Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri İsmail Keskin ve Turan Demirhan ile Ak Partili Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Yunus Tekin ile bir araya geldiği bu buluşmayı sosyal medyadan "İş İnsanı Turan Demir Hanı işyerinde ziyaret ettik. Dostane bir sohbet gerçekleştirdik. Göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin Gebze Bölgesi Milletvekili Nail Çiler dün Ak Parti Gebze'de önemli görevlerde bulunmuş bazı isimler ile bir araya geldi..

CHP Milletvekili Nail Çiler, Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili Mikdat Aydın, Ak Parti Gebze Belediyesi eski meclis üyeleri İsmail Keskin ve Turan Demirhan ile Ak Partili Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Yunus Tekin ile bir araya geldiği bu buluşmayı sosyal medyadan "İş İnsanı Turan Demir Hanı işyerinde ziyaret ettik. Dostane bir sohbet gerçekleştirdik. Göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.