CHP KOCAELİ'NİN AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI

Siyaset 20.05.2023 - 18:22, Güncelleme: 20.05.2023 - 18:22
 

CHP KOCAELİ'NİN AĞIR MİSAFİRLERİ VARDI

KOCAELİ HABERİ
Geçmiş dönem CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini parti binasında ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçmiş dönem Genel Başkanı Murat Karayalçın ve CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, vefat eden parti emektarı Remzi Özkan’ın cenazesine katılmak için ilimize geldi. Cenaze öncesi CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve il yönetimini ziyaret eden Karayalçın ve Emre, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri çalışmaları hakkında bilgi aldı. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Keramettin Gençtürk’ün de yer aldığı ziyarette CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
KOCAELİ HABERİ

Geçmiş dönem CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini parti binasında ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçmiş dönem Genel Başkanı Murat Karayalçın ve CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Yunus Emre, vefat eden parti emektarı Remzi Özkan’ın cenazesine katılmak için ilimize geldi. Cenaze öncesi CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve il yönetimini ziyaret eden Karayalçın ve Emre, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri çalışmaları hakkında bilgi aldı. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Keramettin Gençtürk’ün de yer aldığı ziyarette CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.