AKŞENER'DEN AK PARTİLİ SEÇMENE ÇAĞRI

Siyaset 13.05.2023 - 15:17, Güncelleme: 13.05.2023 - 15:17
 

AKŞENER'DEN AK PARTİLİ SEÇMENE ÇAĞRI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt'ta açıklamalarda bulundu. Akşener, "Şimdi gerçekten ilginç bir seçime gidiyoruz. Seçim esasında seçmenin bayramıdır, düğünüdür. Yani seçim savaş değil. İlk defa bir seçime rezil bir dille gidiyoruz. Sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir seçime şahit olmadım" dedi. Seçime bir gün kala İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul'da açıklamalarda bulundu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Şimdi gerçekten ilginç bir seçime gidiyoruz. Seçim esasında seçmenin bayramıdır, düğünüdür. Yani seçim savaş değil. Siyasetçiyi tarttığı, not verdiği, kalbini fetheden siyasetçiye oy verdiği bir eylemdir. Yani seçim bir savaş değil. İlk defa bir seçime böyle bir rezil dille gidiyoruz. 30 senedir siyaset yapıyorum, hayatımda böyle bir dille sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir seçime şahit olmadım. Muahlefetin görevi halkın avukatı olmaktır. İktidarın görevi de hizmet etmektir. Bu seçimlere giderken dikkat ederseniz milletimizin bizi destekleyen kesimine işgalci dendi. Bizlere kitapsız, dinsiz,imansız dendi. Umre istediğinize göre siz dinini seven Müslüman kadınlarsınız. Ucube sistemin oylanacağı son seçimde Erdoğan'ı seven, oy veren kardeşlerimden oy istiyorum. Sebebi şu Erdoğan'ın olduğu son seçim. 28 Şubat'ı yaşamış kardeşinizim bugün utanmadan 28 Şubat'ın faili haline getirilen bu kardeşiniz ailesi ne düşünüyor acaba. Ben o dönem başörtülü kadınlarımızın hakkını savunurken yağlı kazığa oturtulmak istenmişim şimdi o 28 Şubat'ın faili deniyor. Sürtük, çukur, düşük dendi. Bu dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı. Bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca. 
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt'ta açıklamalarda bulundu. Akşener, "Şimdi gerçekten ilginç bir seçime gidiyoruz. Seçim esasında seçmenin bayramıdır, düğünüdür. Yani seçim savaş değil. İlk defa bir seçime rezil bir dille gidiyoruz. Sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir seçime şahit olmadım" dedi.

Seçime bir gün kala İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul'da açıklamalarda bulundu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şimdi gerçekten ilginç bir seçime gidiyoruz. Seçim esasında seçmenin bayramıdır, düğünüdür. Yani seçim savaş değil. Siyasetçiyi tarttığı, not verdiği, kalbini fetheden siyasetçiye oy verdiği bir eylemdir. Yani seçim bir savaş değil. İlk defa bir seçime böyle bir rezil dille gidiyoruz. 30 senedir siyaset yapıyorum, hayatımda böyle bir dille sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir seçime şahit olmadım.

Muahlefetin görevi halkın avukatı olmaktır. İktidarın görevi de hizmet etmektir. Bu seçimlere giderken dikkat ederseniz milletimizin bizi destekleyen kesimine işgalci dendi. Bizlere kitapsız, dinsiz,imansız dendi. Umre istediğinize göre siz dinini seven Müslüman kadınlarsınız.

Ucube sistemin oylanacağı son seçimde Erdoğan'ı seven, oy veren kardeşlerimden oy istiyorum. Sebebi şu Erdoğan'ın olduğu son seçim. 28 Şubat'ı yaşamış kardeşinizim bugün utanmadan 28 Şubat'ın faili haline getirilen bu kardeşiniz ailesi ne düşünüyor acaba. Ben o dönem başörtülü kadınlarımızın hakkını savunurken yağlı kazığa oturtulmak istenmişim şimdi o 28 Şubat'ın faili deniyor.

Sürtük, çukur, düşük dendi. Bu dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı. Bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.