FİKRİ IŞIK GENÇLERLE BULUŞTU

Siyaset 11.05.2023 - 12:42, Güncelleme: 11.05.2023 - 12:42
 

FİKRİ IŞIK GENÇLERLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmit’te ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Fikri Işık ile birlikte buluşmada; AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, il ve ilçe yöneticileri, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda genç katıldı. SORULARI CEVAPLADI AK Parti döneminde gençlere yönelik yapılan atılımlarla ilgili bilgiler veren, seçimlerin önemine değinen Fikri Işık, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizler bu bayrağı günün birinde sizlere devredeceğiz. Bir süre sonra sizlerle farklı platformlarda bu ülkeye hizmet ediyor, ülkeyi yönetiyor, ülkenin geleceğiyle ilgili kararları veriyor olacaksınız” dedi. Işık daha sonra gençlerden gelen soruları da tek tek cevapladı.
KOCAELİ HABERİ

Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmit’te ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

Fikri Işık ile birlikte buluşmada; AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, il ve ilçe yöneticileri, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda genç katıldı.

SORULARI CEVAPLADI

AK Parti döneminde gençlere yönelik yapılan atılımlarla ilgili bilgiler veren, seçimlerin önemine değinen Fikri Işık, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizler bu bayrağı günün birinde sizlere devredeceğiz. Bir süre sonra sizlerle farklı platformlarda bu ülkeye hizmet ediyor, ülkeyi yönetiyor, ülkenin geleceğiyle ilgili kararları veriyor olacaksınız” dedi. Işık daha sonra gençlerden gelen soruları da tek tek cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.