CHP ÇAYIROVA VE BARAN AYDIN VİTES YÜKSELTTİ

Siyaset 10.05.2023 - 08:54, Güncelleme: 10.05.2023 - 08:54
 

CHP ÇAYIROVA VE BARAN AYDIN VİTES YÜKSELTTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli'nin Çayırova ve Dilovası örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcısı Baran Aydın ile CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş'in gençlikleri ve uyumlarından doğan enerji, CHP Çayırova İleç Örgütünü, CHP Kocaeli'nin en çalışkan ve en üretken ilçe örgütü haline getirdi.. Baran Aydın geçtiğimiz hafta sonunda bir taraftan gün içinde ayrı ayrı olarak tam on iki gencin nişan ve düğün törenlerine giderek saadet ve mutluluk dileklerini iletirken diğer taraftan da örgütlenmelerinden sorumlu olduğu Çayırova ve Dilovası'nda iki ayrı siyasi toplantıya katılım sağladı.. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör, İlçe Başkan Yardımcıları, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte, Akse Mahallesi Çağdaşkent Restoran'ta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerine partilerini anlatarak milletvekili adayları ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Klıçdaroğlu'na oy istediler..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli'nin Çayırova ve Dilovası örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcısı Baran Aydın ile CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş'in gençlikleri ve uyumlarından doğan enerji, CHP Çayırova İleç Örgütünü, CHP Kocaeli'nin en çalışkan ve en üretken ilçe örgütü haline getirdi..

Baran Aydın geçtiğimiz hafta sonunda bir taraftan gün içinde ayrı ayrı olarak tam on iki gencin nişan ve düğün törenlerine giderek saadet ve mutluluk dileklerini iletirken diğer taraftan da örgütlenmelerinden sorumlu olduğu Çayırova ve Dilovası'nda iki ayrı siyasi toplantıya katılım sağladı..

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör, İlçe Başkan Yardımcıları, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte, Akse Mahallesi Çağdaşkent Restoran'ta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerine partilerini anlatarak milletvekili adayları ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Klıçdaroğlu'na oy istediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.