HÜLAGÜ'DEN GEBZELİ FIRTINA TRABZONSPORLULARA ZİYARET

Siyaset 06.05.2023 - 00:24, Güncelleme: 06.05.2023 - 00:24
 

HÜLAGÜ'DEN GEBZELİ FIRTINA TRABZONSPORLULARA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü beraberindeki Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çok sayıda partili ile birlikte Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı dernek lokalinde ziyaret etti.. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı bu ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve beraberindeki Ak Parti Gebze heyetine çok teşekkür etti..    
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü beraberindeki Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çok sayıda partili ile birlikte Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı dernek lokalinde ziyaret etti..

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş'ı bu ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve beraberindeki Ak Parti Gebze heyetine çok teşekkür etti..
Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.