KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A BARIŞ MANÇO'LU YANIT

Siyaset 05.05.2023 - 13:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 13:17
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A BARIŞ MANÇO'LU YANIT

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini Twitter'dan yaptığı paylaşımla hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. GENÇLERE SESLENDİ Erdoğan'ın  paylaşımını alıntılayan ve mesajında gençlere seslelen Kılıçdaroğlu, "Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır" ifadelerini kullandı. BARIŞ MANÇO'NUN ŞARKISINI PAYLAŞTI CHP lideri, paylaşımının devamında ise Barış Manço'nun 'İşte Hendek İşte Deve' şarkısını paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini Twitter'dan yaptığı paylaşımla hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

GENÇLERE SESLENDİ

Erdoğan'ın  paylaşımını alıntılayan ve mesajında gençlere seslelen Kılıçdaroğlu, "Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır" ifadelerini kullandı.

BARIŞ MANÇO'NUN ŞARKISINI PAYLAŞTI

CHP lideri, paylaşımının devamında ise Barış Manço'nun 'İşte Hendek İşte Deve' şarkısını paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.