GEBZELİLER DERNEĞİNDEN BURUK KATILIM

Siyaset 05.05.2023 - 08:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 08:55
 

GEBZELİLER DERNEĞİNDEN BURUK KATILIM

KOCAELİ HABERİ
Siyasi Partilerin, 14 Mayıs 2023 genel seçim leri için açıklanan "Kocaeli Millertvekili adayları" listelerinin seçilebilir sıralarında hiç bir Gebze'nin yerlisi manav bir adaya yer verilmemesi Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği Yönetimi ve üyeleri arasında bir burukluk oluşturdu. Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın düzenlemiş olduğu Sivil Toplum kuruluşları ile buluşma programına Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetim kurulu üyeleri Kenan Kaya, Edip Kırcalı, Eyüp Dereli, Necati Kaya, Tatyfun Okan, Eyük Kırcalı, Mustafa Demir ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat çelik'de katılım sağladı.. Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği yönetim kurulunda Ak Partiden Mehmet Başaran, Yekta Türker, Sedat Çelik ve Davut Kabaca, CHP'den Serdar Tüze ve İYİ Partiden de Sadık Güvenç ve Semih Yılmaz gibi tanınmış siyasertçiler yer alıyor ve Gebzeli bir ismin milletvekili adayı gösterilmesini arzu ediliyordu.  Gebze'nin yerli manavlarından sadece Gökçe Nesli Kondu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin 5.inci sırasında yer bulabilmişti. 
KOCAELİ HABERİ

Siyasi Partilerin, 14 Mayıs 2023 genel seçim leri için açıklanan "Kocaeli Millertvekili adayları" listelerinin seçilebilir sıralarında hiç bir Gebze'nin yerlisi manav bir adaya yer verilmemesi Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği Yönetimi ve üyeleri arasında bir burukluk oluşturdu.

Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın düzenlemiş olduğu Sivil Toplum kuruluşları ile buluşma programına Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği Başkanı Cevat Seyran ve yönetim kurulu üyeleri Kenan Kaya, Edip Kırcalı, Eyüp Dereli, Necati Kaya, Tatyfun Okan, Eyük Kırcalı, Mustafa Demir ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat çelik'de katılım sağladı..

Gebzeliler Sosyal yardımlaşma Derneği yönetim kurulunda Ak Partiden Mehmet Başaran, Yekta Türker, Sedat Çelik ve Davut Kabaca, CHP'den Serdar Tüze ve İYİ Partiden de Sadık Güvenç ve Semih Yılmaz gibi tanınmış siyasertçiler yer alıyor ve Gebzeli bir ismin milletvekili adayı gösterilmesini arzu ediliyordu. 

Gebze'nin yerli manavlarından sadece Gökçe Nesli Kondu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday listesinin 5.inci sırasında yer bulabilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.