Cemil Yaman: ''Şehirlerimizi demir ağlarla birbirine bağlıyoruz''

Siyaset 02.05.2023 - 15:23, Güncelleme: 02.05.2023 - 15:23
 

Cemil Yaman: ''Şehirlerimizi demir ağlarla birbirine bağlıyoruz''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gebze’de karış karış gezerek vatandaşlarla buluştu. Yaman, “2028 yılına kadar Adapazarı-Gebze-YSS-Halkalı Hızlı Tren projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca, İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren açılışını 2028 yılına kadar yapacağız.” dedi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Gebze’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Yaman, Türk Metal Sendikası Gebze Şubesi,  Gebze Giresun Derelililer Derneği, Gebze Dostlar Avcılar Kulübü ve Gebze Duraklı Köyü’nü ziyaretinde vatandaşlara Türkiye Yüzyılı projelerini anlatarak destek istedi. ŞEHİRLERİMİZİ DEMİR AĞLARLA BİRBİRİNE BAĞLIYORUZ AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “Geçtiğimiz 20 yıllık dönemde gerçekleştirdiğimiz otoyollar, bölünmüş yollar, hava limanları, hızlı tren hatları, limanlar ve tersaneler, akıllı iletişim sistemleri gibi yatırımlarımızla devasa ulaşım projelerini hayata geçirdik, oluşturduğumuz ulaşım akslarıyla kuzey ile güneyi, doğu ile batıyı birleştirdik. 2028 yılına kadar Adapazarı-Gebze-YSS-Halkalı Hızlı Tren projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca, İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren açılışını 2028 yılına kadar yapacağız. Türkiye'yi yeni nesil elektrikli otomobil üssü hâline getirme hedefimiz doğrultusunda, yerli otomobilimiz Togg'un seri üretimini yıllar içinde artırarak 2030 yılına kadar 1 milyon araca ulaşacağız” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gebze’de karış karış gezerek vatandaşlarla buluştu. Yaman, “2028 yılına kadar Adapazarı-Gebze-YSS-Halkalı Hızlı Tren projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca, İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren açılışını 2028 yılına kadar yapacağız.” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Gebze’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Yaman, Türk Metal Sendikası Gebze Şubesi,  Gebze Giresun Derelililer Derneği, Gebze Dostlar Avcılar Kulübü ve Gebze Duraklı Köyü’nü ziyaretinde vatandaşlara Türkiye Yüzyılı projelerini anlatarak destek istedi.

ŞEHİRLERİMİZİ DEMİR AĞLARLA BİRBİRİNE BAĞLIYORUZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “Geçtiğimiz 20 yıllık dönemde gerçekleştirdiğimiz otoyollar, bölünmüş yollar, hava limanları, hızlı tren hatları, limanlar ve tersaneler, akıllı iletişim sistemleri gibi yatırımlarımızla devasa ulaşım projelerini hayata geçirdik, oluşturduğumuz ulaşım akslarıyla kuzey ile güneyi, doğu ile batıyı birleştirdik. 2028 yılına kadar Adapazarı-Gebze-YSS-Halkalı Hızlı Tren projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca, İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren açılışını 2028 yılına kadar yapacağız. Türkiye'yi yeni nesil elektrikli otomobil üssü hâline getirme hedefimiz doğrultusunda, yerli otomobilimiz Togg'un seri üretimini yıllar içinde artırarak 2030 yılına kadar 1 milyon araca ulaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.