DAVUTOĞLU'NDAN GEBZE'DE ESNAF ZİYARETİ

Siyaset 27.04.2023 - 15:25, Güncelleme: 27.04.2023 - 15:25
 

DAVUTOĞLU'NDAN GEBZE'DE ESNAF ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu, Gebze Esnaflar Derneği Genel Başkanı Nurullah Suları'da iş yerinde ziyaret eden Davutoğlu, “CHP’nin listesi Gebzelilerin büyük taktirini almış, sahada çok sıcak bir ilgi gördük. CHP Kocaeli’de en az 6 vekil çıkartır. Karşılaştığımız Gebzeliler Serap Çakır’a ‘vekilim’ diye hitap ediyor zaten. Gebzeliler Çakır’a mazbatayı vermiş” dedi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı olarak girdikleri 14 Mayıs seçimlerinde Kocaeli’de CHP listelerinden 5. Sıra Milletvekili adayı olan eski Genel Merkez yöneticisi ve İl Başkanı Serap Çakır’a destek olmak için Gebze’de bir gününü geçirdi. Yağmurlu havaya rağmen esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, akşam yemeğinde ise bölge basını ve muhtarlarla bir araya geldi. Davutoğlu’na Serap Çakır, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya ve iki partinin yöneticileri eşlik etti.  
KOCAELİ HABERİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu,

Gebze Esnaflar Derneği Genel Başkanı Nurullah Suları'da iş yerinde ziyaret eden Davutoğlu, “CHP’nin listesi Gebzelilerin büyük taktirini almış, sahada çok sıcak bir ilgi gördük. CHP Kocaeli’de en az 6 vekil çıkartır. Karşılaştığımız Gebzeliler Serap Çakır’a ‘vekilim’ diye hitap ediyor zaten. Gebzeliler Çakır’a mazbatayı vermiş” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı olarak girdikleri 14 Mayıs seçimlerinde Kocaeli’de CHP listelerinden 5. Sıra Milletvekili adayı olan eski Genel Merkez yöneticisi ve İl Başkanı Serap Çakır’a destek olmak için Gebze’de bir gününü geçirdi. Yağmurlu havaya rağmen esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, akşam yemeğinde ise bölge basını ve muhtarlarla bir araya geldi. Davutoğlu’na Serap Çakır, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya ve iki partinin yöneticileri eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.