Twitter geri adım attı

Güncel 24.04.2023 - 06:53, Güncelleme: 24.04.2023 - 06:53
 

Twitter geri adım attı

KOCAELİ HABERİ
Perşembe gününden itibaren abonelik ücretini ödemeyen hesaplardan 'mavi tik'i kaldıran Twitter, bir milyonun üzerinde takipçisi bulunan tüm hesapların onay işaretini geri verdi. Sosyal medya platformu Twitter mavi tik uygulamasını yeniden değiştirdi, ödeme yapmadığını açıkça belirten birçok ünlünün hesabı yeniden mavi tikli oldu. Abonelik ücretini ödemeyen hesaplardan perşembe gününden itibaren mavi tiki kaldırmaya başlayan Twitter, bir milyonun üzerinde takipçisi bulunan tüm hesapların mavi tikini geri verdi. Ödeme yapmadığı için perşembe günü mavi tiki kaldırılan Beyonce, Oprah Winfrey, Donald Trump, Cristiano Ronaldo ve Bill Gates gibi tanınmış isimler ve yazar, şarkıcı, sporcu gibi ünlülerin hesaplarına mavi tik yeniden eklendi.  Ödeme yapmadığını ve yapmaya niyeti olmadığını açıkça bildiren isimlerin hesaplarına mavi tikin eklenmesi dikkat çekti. Twitter'ın sahibi Elon Musk, ödeme yapmayacağını kesin bir dille vurgulayan yazar Stephen King, oyuncu Willian Shatner ve basketbol oyuncusu LeBron James'in hesap abonelik ücretlerini kendisinin yatırdığını "Rica ederim namaste" diye yazarak belirtmişti. Mavi tiki geri verilen hesaplarda abonelik ücretinin yine Elon Musk tarafından ödenip ödenmediği bilinmiyor.
KOCAELİ HABERİ

Perşembe gününden itibaren abonelik ücretini ödemeyen hesaplardan 'mavi tik'i kaldıran Twitter, bir milyonun üzerinde takipçisi bulunan tüm hesapların onay işaretini geri verdi.

Sosyal medya platformu Twitter mavi tik uygulamasını yeniden değiştirdi, ödeme yapmadığını açıkça belirten birçok ünlünün hesabı yeniden mavi tikli oldu.

Abonelik ücretini ödemeyen hesaplardan perşembe gününden itibaren mavi tiki kaldırmaya başlayan Twitter, bir milyonun üzerinde takipçisi bulunan tüm hesapların mavi tikini geri verdi.

Ödeme yapmadığı için perşembe günü mavi tiki kaldırılan Beyonce, Oprah Winfrey, Donald Trump, Cristiano Ronaldo ve Bill Gates gibi tanınmış isimler ve yazar, şarkıcı, sporcu gibi ünlülerin hesaplarına mavi tik yeniden eklendi. 

Ödeme yapmadığını ve yapmaya niyeti olmadığını açıkça bildiren isimlerin hesaplarına mavi tikin eklenmesi dikkat çekti.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, ödeme yapmayacağını kesin bir dille vurgulayan yazar Stephen King, oyuncu Willian Shatner ve basketbol oyuncusu LeBron James'in hesap abonelik ücretlerini kendisinin yatırdığını "Rica ederim namaste" diye yazarak belirtmişti.

Mavi tiki geri verilen hesaplarda abonelik ücretinin yine Elon Musk tarafından ödenip ödenmediği bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.