BAKAN SOYLU BUGÜN GEBZE KONTROL NOKTASINDA

Güncel 20.04.2023 - 10:07, Güncelleme: 20.04.2023 - 10:07
 

BAKAN SOYLU BUGÜN GEBZE KONTROL NOKTASINDA

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleymen Soylu bugün Gebze trafik kontrol noktasına geliyor.. Kocaeli Valiliği Basın Müdürlüğü "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri yerinde görmek için bazı illerde belirlenen noktalara ziyaret yapacağı, ilimizde de Gebze Kontrol Noktasına tahmini olarak bugün 10:00 civarı uğrayacağı bilgisi geldi,  takip edecek arkadaşların dikkatine" bilgisini gazeteciler ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleymen Soylu bugün Gebze trafik kontrol noktasına geliyor..

Kocaeli Valiliği Basın Müdürlüğü "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri yerinde görmek için bazı illerde belirlenen noktalara ziyaret yapacağı, ilimizde de Gebze Kontrol Noktasına tahmini olarak bugün 10:00 civarı uğrayacağı bilgisi geldi,  takip edecek arkadaşların dikkatine" bilgisini gazeteciler ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.