SELVİ KILIÇDAROĞLU'NDAN MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL ZİRVESİ

Siyaset 18.04.2023 - 07:10, Güncelleme: 18.04.2023 - 07:12
 

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NDAN MİLLET İTTİFAKI İSTANBUL ZİRVESİ

KOCAELİ HABERİ
Selvi Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve Dilek İmamoğlu ile buluşmasına dair paylaşım yaptı ve "Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı" ifadelerini kullandı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bu akşam Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya geldi. Selvi Kılıçdaroğlu, bu görüşmeyle ilgili Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: 'DİLEĞİM KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN MUTLU VE GÜVENLİ BİR YAŞAM' “Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve sevgili Dilek İmamoğlu ile buluştum. Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı. Mübarek Kadir Gecemizde dileğim kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam.” Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve sevgili @dk_imamoglu ile buluştum. Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı. Mübarek Kadir Gecemizde dileğim kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam. pic.twitter.com/1iKY0THt0l— Selvi Kılıçdaroğlu (@Skilicdaroglu) April 17, 2023
KOCAELİ HABERİ

Selvi Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve Dilek İmamoğlu ile buluşmasına dair paylaşım yaptı ve "Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bu akşam Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya geldi.

Selvi Kılıçdaroğlu, bu görüşmeyle ilgili Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

'DİLEĞİM KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN MUTLU VE GÜVENLİ BİR YAŞAM'

“Millet İttifakı’nın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanları ve sevgili Dilek İmamoğlu ile buluştum. Çocukların geleceği ve kadınlara fayda için yürütülen çalışmaları dinlerken umudum arttı. Mübarek Kadir Gecemizde dileğim kadınlar ve çocuklar için mutlu ve güvenli bir yaşam.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.