MEHMET BAŞARAN GELENEĞİNİ GEBZE'NİN KÖYLERİNDE SÜRDÜRDÜ

Güncel 17.04.2023 - 23:40, Güncelleme: 17.04.2023 - 23:40
 

MEHMET BAŞARAN GELENEĞİNİ GEBZE'NİN KÖYLERİNDE SÜRDÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Başaran bu yıl ki geleneksel iftar yemeğini Gebze'nin Hatipler köyünde verdi.. Mehmet Başaran'ın öncelikle babası Mustafa Hadi Başaran ve annesi Fatma Meliha Başaran ile Başaran ve Kirmani ailerinin geçmişlerinin hayrına verdiği iftar yemeğine başta Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner, Ak Parti Milletvekili adayı Yasemin Özdemir ve aday adayı Ahmet Köse, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe kadın kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Ak Parti Gebze SKM Başkanı Hasan Özdemir, MHP Kocaeli Milletvekili adayı Abdulkadir Danışmaz ve MHP Gebze SKM sorumlusu Coşkun Öztürk, GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Davut Kabaca, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç, Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker, Kocaeli Haberi Genel Yyaın Yönetmenimiz Cengiz Yucak, İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Semih Yılmaz olmak üzere çok sayıda davetli ve bine yakın vatandaş katılım sağlayarak hep birlikte iftar açtı.. Hatipler köyü iftarının ev sahipliğinin gereğini kızı İpek Başaran ile birlikte kusursuz bir şekilde ziyadesiyle yerine getiren Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği döneminde 5 yıl boyunca her Ramazan ayının Kadir gecesinde, Gebze kent meydanındaki Gebze Belediyesinin binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği büyük iftarını merhum annesi Fatma Meliha Başaran'ın ikramı ile gerçekleştiriliyordu.. .Mahmet Başaran bu yıl Gebze Hatipler köyünde verdiği iftar yemeği için yaptığı konuşmada " Hepiniz hoş geldiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bu kadar yol geldiniz, bu kadar kilometre katetdiniz. Biz bu davetlerimizi rahmetli annemin zamanında Gebze kent meydanında gerçekleştiriyorduk. 2019 yılından ise itibaren ise Gebze'nin sınırındaki Karagöllü köyünde iftar yemeği verdik ve sonraki senede ise pandemi dönemi dolayısıyla ara vermiştik. Geçtiğimiz sene Tepemanayır köyümüzde Kadir günü ikindi namazı sonrası mevlit ve hatim duası ile başlayan, iftar ve teravih namazı ile devam edip, gece sohbetimizle son bulan iftare davetimizi, bu sene Hatipler köyünde gerçekleştirdik. Allah fırsat verirse bu seneden sonra da her yıl Ramazan ayının Hadirt gecesinde başka bir köyümüzde iftar davetimiz vereceğiz. Rabbimize şükürler olsun. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Başaran bu yıl ki geleneksel iftar yemeğini Gebze'nin Hatipler köyünde verdi..

Mehmet Başaran'ın öncelikle babası Mustafa Hadi Başaran ve annesi Fatma Meliha Başaran ile Başaran ve Kirmani ailerinin geçmişlerinin hayrına verdiği iftar yemeğine başta Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner, Ak Parti Milletvekili adayı Yasemin Özdemir ve aday adayı Ahmet Köse, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe kadın kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Ak Parti Gebze SKM Başkanı Hasan Özdemir, MHP Kocaeli Milletvekili adayı Abdulkadir Danışmaz ve MHP Gebze SKM sorumlusu Coşkun Öztürk, GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Davut Kabaca, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç, Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker, Kocaeli Haberi Genel Yyaın Yönetmenimiz Cengiz Yucak, İYİ Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Semih Yılmaz olmak üzere çok sayıda davetli ve bine yakın vatandaş katılım sağlayarak hep birlikte iftar açtı..

Hatipler köyü iftarının ev sahipliğinin gereğini kızı İpek Başaran ile birlikte kusursuz bir şekilde ziyadesiyle yerine getiren Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği döneminde 5 yıl boyunca her Ramazan ayının Kadir gecesinde, Gebze kent meydanındaki Gebze Belediyesinin binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği büyük iftarını merhum annesi Fatma Meliha Başaran'ın ikramı ile gerçekleştiriliyordu..

.Mahmet Başaran bu yıl Gebze Hatipler köyünde verdiği iftar yemeği için yaptığı konuşmada " Hepiniz hoş geldiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bu kadar yol geldiniz, bu kadar kilometre katetdiniz. Biz bu davetlerimizi rahmetli annemin zamanında Gebze kent meydanında gerçekleştiriyorduk. 2019 yılından ise itibaren ise Gebze'nin sınırındaki Karagöllü köyünde iftar yemeği verdik ve sonraki senede ise pandemi dönemi dolayısıyla ara vermiştik. Geçtiğimiz sene Tepemanayır köyümüzde Kadir günü ikindi namazı sonrası mevlit ve hatim duası ile başlayan, iftar ve teravih namazı ile devam edip, gece sohbetimizle son bulan iftare davetimizi, bu sene Hatipler köyünde gerçekleştirdik. Allah fırsat verirse bu seneden sonra da her yıl Ramazan ayının Hadirt gecesinde başka bir köyümüzde iftar davetimiz vereceğiz. Rabbimize şükürler olsun. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi..
Bir 17 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.