NAİL ÇİLER ŞEVKİ DEMİRCİ İLE 2024 MESAJI MI VERDİ?

Siyaset 17.04.2023 - 22:31, Güncelleme: 17.04.2023 - 22:31
 

NAİL ÇİLER ŞEVKİ DEMİRCİ İLE 2024 MESAJI MI VERDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler bugün Çayırova önceki dönem Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kadim dostumu ziyarette bulundum. Keyifli sohbeti ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.. Milletvekili seçilmesi halinde CHP Gebze Bölgesinin siyasi patronu olması beklenen Nail Çiler'in, Çayırovalıların halen "Efsane Başkan" diye bağırlarına bastığı Şevki Demirci'ye yapmış olduğu bu ziyaret, siyaset kulsilerinde "Nail Çiler, 2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci'yi CHP Çayırova Belediye Başkan adayı yapmayı mı düşünüyor" şeklinde merak uyandırdı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler bugün Çayırova önceki dönem Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kadim dostumu ziyarette bulundum. Keyifli sohbeti ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..

Milletvekili seçilmesi halinde CHP Gebze Bölgesinin siyasi patronu olması beklenen Nail Çiler'in, Çayırovalıların halen "Efsane Başkan" diye bağırlarına bastığı Şevki Demirci'ye yapmış olduğu bu ziyaret, siyaset kulsilerinde "Nail Çiler, 2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci'yi CHP Çayırova Belediye Başkan adayı yapmayı mı düşünüyor" şeklinde merak uyandırdı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.