GEBZE DARICA VE ÇAYIROVA FIRINLARI BAYRAMDA 2 GÜN KAPALI

Güncel 17.04.2023 - 02:27, Güncelleme: 17.04.2023 - 02:27
 

GEBZE DARICA VE ÇAYIROVA FIRINLARI BAYRAMDA 2 GÜN KAPALI

KOCAELİ HABERİ
Gebze, Darıca, Çayırova İlçelerinde, Ramazan Bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde fırınlar ekmek çıkarmayacak. Gebze Fırıncılar Derneği Başkanı Mehmet Aydemir, yönetim kurulu üyeleri adına yayınladığı kamupoyu duyursunda şu ifadelere yer verdi; GEBZE FIRINCILAR DERNEĞİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU Gebze, Darıca, Çayırova İlçelerinde ve Kocaeli genelinde de olmak üzere fırınlar Bayramın 2. ve 3. günleri kapalı olacaklardır. 7/24 tatilsiz çalışılan bir sektör olan fırıncılık çalışanlarının, izin kullanamadan yoğun ve uzun mesailerle çalışıyor olması ayrıca aileleri ile zaman geçiremiyor olmaları nedeni ile alınmış bir karardır. Uygulama ilk olarak Bayramın 2. Günü olan 22 Nisan 2023 Cumartesi ve 3. Günü olan 23 Nisan 2023 Pazar günü Olacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları önemle duyurulur. Gebze Fırıncılar Derneği Yönetim Kurulu
KOCAELİ HABERİ

Gebze, Darıca, Çayırova İlçelerinde, Ramazan Bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde fırınlar ekmek çıkarmayacak.

Gebze Fırıncılar Derneği Başkanı Mehmet Aydemir, yönetim kurulu üyeleri adına yayınladığı kamupoyu duyursunda şu ifadelere yer verdi;

GEBZE FIRINCILAR DERNEĞİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Gebze, Darıca, Çayırova İlçelerinde ve Kocaeli genelinde de olmak üzere fırınlar Bayramın 2. ve 3. günleri kapalı olacaklardır. 7/24 tatilsiz çalışılan bir sektör olan fırıncılık çalışanlarının, izin kullanamadan yoğun ve uzun mesailerle çalışıyor olması ayrıca aileleri ile zaman geçiremiyor olmaları nedeni ile alınmış bir karardır.

Uygulama ilk olarak Bayramın 2. Günü olan 22 Nisan 2023 Cumartesi ve 3. Günü olan 23 Nisan 2023 Pazar günü Olacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları önemle duyurulur.
Gebze Fırıncılar Derneği Yönetim Kurulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.