GÖLCÜK DONANMA KOMUTANINDAN ANLAMLI İFTAR

Güncel 16.04.2023 - 21:00, Güncelleme: 16.04.2023 - 21:11
 

GÖLCÜK DONANMA KOMUTANINDAN ANLAMLI İFTAR

KOCAELİ HABERİ
Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız bu akşam verdiği iftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve depremzede ailelerini ağırladı.. Koramiral Kadir Yıldız bu akşam verdiği iftar yemeğine eşi Selda Yavuz ile birlikte katılan Kocaeli valisi Seddar Yavuz, misafirlerle tek tek masaları dolaşarak ilgi,lendi ve o anları sosyal medyadan "Eşim Selda Hanım ile birlikte Donanma Komutanımız Koramiral Kadir Yıldız Paşamızın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında Şehit yakınları, Gaziler ve depremzede aileler ile bir araya geldik." bilgisi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız bu akşam verdiği iftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve depremzede ailelerini ağırladı..

Koramiral Kadir Yıldız bu akşam verdiği iftar yemeğine eşi Selda Yavuz ile birlikte katılan Kocaeli valisi Seddar Yavuz, misafirlerle tek tek masaları dolaşarak ilgi,lendi ve o anları sosyal medyadan "Eşim Selda Hanım ile birlikte Donanma Komutanımız Koramiral Kadir Yıldız Paşamızın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında Şehit yakınları, Gaziler ve depremzede aileler ile bir araya geldik." bilgisi ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.