NUSRET BAŞKAN EKMEĞİNİ BÖLDÜ DE YEDİ

Siyaset 14.04.2023 - 04:05, Güncelleme: 14.04.2023 - 04:05
 

NUSRET BAŞKAN EKMEĞİNİ BÖLDÜ DE YEDİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur dün akşam iftarını, İYİ Parti Akmeşem mahalle temcilcileri ile birlikte açtı.. Nusret Acur kendi elleri ile hazırladığı mütevazi iftar sofrasını, sosyal medyadan Cem Karaca'nın "Ben suyumu kazandım da içtim / Ekmeğimi böldüm de yedim" şarkı sözlerinden esinlenerek "Biz Suyumuzu Kazandık da İçtik; Ekmeğimizi Böldük de Yedik.” sözleri ile paylaştı.. İŞTE O ŞARKININ TAMAMI Ben suyumu kazandım da içtim Ekmeğimi böldüm de yedim Alkışı duydum ihaneti de Sesim de oldu sessizliğim de Seviştiğim de oldu benim Sen de başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar Sen de başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi    
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur dün akşam iftarını, İYİ Parti Akmeşem mahalle temcilcileri ile birlikte açtı..

Nusret Acur kendi elleri ile hazırladığı mütevazi iftar sofrasını, sosyal medyadan Cem Karaca'nın "Ben suyumu kazandım da içtim / Ekmeğimi böldüm de yedim" şarkı sözlerinden esinlenerek "Biz Suyumuzu Kazandık da İçtik; Ekmeğimizi Böldük de Yedik.” sözleri ile paylaştı..

İŞTE O ŞARKININ TAMAMI
Ben suyumu kazandım da içtim
Ekmeğimi böldüm de yedim

Alkışı duydum ihaneti de
Sesim de oldu sessizliğim de
Seviştiğim de oldu benim

Sen de başını alıp gitme ne olur
Ne olur tut ellerimi
Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar
Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar
Sen de başını alıp gitme ne olur
Ne olur tut ellerimi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.