ÖZLEM KOZANKURT GEBZELİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset 07.04.2023 - 19:21, Güncelleme: 07.04.2023 - 19:21
 

ÖZLEM KOZANKURT GEBZELİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra hızla sahaya inen Özlem Kozankurt Gebzelilerle buluşmaya devam ediyor.. Özlem Kozankurt, Gebze Mevlana mahallesine giderek önce mahalle muhtarı Hüseyin Öztürk ile görüştükten sonra beraberinde götürdüğü iftarlık gıda kolileri mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.. Mahalle muhtarı Hüseyin Öztürk ve mahalle halkı, Özlem Kozankurt'a bu yardımlarından dolayı teşekkür ederken, Özlem Kozankurt "Mübarek Ramazan ayında geçtiğimiz yılda elimizden geldiği ölçüde insanlarımıza yardımcı olmaya çalışmıştık. Allah bu yılda bize bunu nasip etti. Önümüzdeki yıllarda da her konuda yardımcı olmak için hizmete aday olduk. Mevlam nasip eder inşallah" dedi..  DİĞERLERİ LİSTE DERDİNDE O YARDIM PEŞİNDE Diğer milletvekili aday adaylarının kesin aday listesinin açıklanacağı son kritik 48 saat için sessizce beklemeye geçtiği yerde, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları içinde siyasi performansı ve etkinlik programları en çok göz dolduran isimlerden birisi olan Özlem Kozankurt ise Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli Milletvekili adaylarının belirlenmesi için üst kurula sunulan 28 kişilik listede isminin yer alıp almadığına bakmaksızın siyasi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.. Geçtiğimiz hafta bir dizi etkinlik programı ile Kocaeli ve Gebzeliler ile buluşan Özlem Kozankurt dün ve bugünde Gebze'nin kenar mahallelerine giderek, hasta ziyaretlerinde bulundu ve ihtiyaç sahibi ailelere iftariyelik koliler dağıttı.. Özlem Kozankurt bugün Gebze Mevlana mahallesine iftariyelik koliler götürerek, Mevlana mahallesi muhtarlığı ve Ak Parti Mevlana mahalle teşkilatınca tespit edilen ihtiyaç sahibi insanlarımıza dağıtımını sağladı.. Mevlana mahallesi muhtarlığında Tokatlı, Düzceli ve Roman kökenli vatandaşlar ile sohbet ederek onların sorunlarını dinleyen Özlem Kozankurt, ayrıca Ak Parti Mevlana mahalle teşkilatında, Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte yeni üyelerin partiye katılım törenine eşlik ettiler.. Özlem Kozankurt'un bu ziyaretleri, özellikle Gebzeli kadınları çok mutlu ederken kendisini "Gebze'nin ilk kadın milletvekili" olarak mecliste görmek istediklerini dile getirdiler..     
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra hızla sahaya inen Özlem Kozankurt Gebzelilerle buluşmaya devam ediyor..

Özlem Kozankurt, Gebze Mevlana mahallesine giderek önce mahalle muhtarı Hüseyin Öztürk ile görüştükten sonra beraberinde götürdüğü iftarlık gıda kolileri mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı..

Mahalle muhtarı Hüseyin Öztürk ve mahalle halkı, Özlem Kozankurt'a bu yardımlarından dolayı teşekkür ederken, Özlem Kozankurt "Mübarek Ramazan ayında geçtiğimiz yılda elimizden geldiği ölçüde insanlarımıza yardımcı olmaya çalışmıştık. Allah bu yılda bize bunu nasip etti. Önümüzdeki yıllarda da her konuda yardımcı olmak için hizmete aday olduk. Mevlam nasip eder inşallah" dedi.. 

DİĞERLERİ LİSTE DERDİNDE O YARDIM PEŞİNDE

Diğer milletvekili aday adaylarının kesin aday listesinin açıklanacağı son kritik 48 saat için sessizce beklemeye geçtiği yerde, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları içinde siyasi performansı ve etkinlik programları en çok göz dolduran isimlerden birisi olan Özlem Kozankurt ise Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli Milletvekili adaylarının belirlenmesi için üst kurula sunulan 28 kişilik listede isminin yer alıp almadığına bakmaksızın siyasi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor..

Geçtiğimiz hafta bir dizi etkinlik programı ile Kocaeli ve Gebzeliler ile buluşan Özlem Kozankurt dün ve bugünde Gebze'nin kenar mahallelerine giderek, hasta ziyaretlerinde bulundu ve ihtiyaç sahibi ailelere iftariyelik koliler dağıttı..

Özlem Kozankurt bugün Gebze Mevlana mahallesine iftariyelik koliler götürerek, Mevlana mahallesi muhtarlığı ve Ak Parti Mevlana mahalle teşkilatınca tespit edilen ihtiyaç sahibi insanlarımıza dağıtımını sağladı..

Mevlana mahallesi muhtarlığında Tokatlı, Düzceli ve Roman kökenli vatandaşlar ile sohbet ederek onların sorunlarını dinleyen Özlem Kozankurt, ayrıca Ak Parti Mevlana mahalle teşkilatında, Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk ile birlikte yeni üyelerin partiye katılım törenine eşlik ettiler..

Özlem Kozankurt'un bu ziyaretleri, özellikle Gebzeli kadınları çok mutlu ederken kendisini "Gebze'nin ilk kadın milletvekili" olarak mecliste görmek istediklerini dile getirdiler..   
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.