AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI DR. TALUS HASTANEYE GİTTİ

Siyaset 07.04.2023 - 13:27, Güncelleme: 07.04.2023 - 13:27
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI DR. TALUS HASTANEYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, hafta başında hasta kabulüne başlayarak hizmete açılan Kocaeli Şehir Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Talus’a, Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ilgili sağlık yöneticileri eşlik etti. Hastanedeki bazı birimleri gezen ve verilen hizmetleri gözlemleyen Talus ve beraberindeki heyet, hasta ve hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette, görevi başındaki sağlık personellerine de çalışmalarında kolaylıklar dileyerek karanfil dağıtan Talus bu önemli sağlık yatırımın ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını temenni etti
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, hafta başında hasta kabulüne başlayarak hizmete açılan Kocaeli Şehir Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Talus’a, Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ilgili sağlık yöneticileri eşlik etti. Hastanedeki bazı birimleri gezen ve verilen hizmetleri gözlemleyen Talus ve beraberindeki heyet, hasta ve hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, görevi başındaki sağlık personellerine de çalışmalarında kolaylıklar dileyerek karanfil dağıtan Talus bu önemli sağlık yatırımın ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını temenni etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.