DEVA PARTİSİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KEMAL MEMİŞ ONLARA GÜVENİYOR

Siyaset 03.04.2023 - 14:42, Güncelleme: 03.04.2023 - 15:17
 

DEVA PARTİSİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KEMAL MEMİŞ ONLARA GÜVENİYOR

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Kemal Memiş genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kemal Memiş yerel ve genel siyaset gündemi üzerine Cengiz Yucak ile gerçekleştirdiği sohbette "14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye'de yeni bir günün müjdecisi olacak ve insanlarımız 15 Mayıs sabahında yep yeni bir güne uyanacak. O gün tükenen umutlarımızın yeniden yeşermeye başlayacağı gün olacak. O gün düşünme ve düşündüğünü ifade etmenin önünün açıldığı gün olacak. O gün insanlarımızın hem bugünleri hem de gelecekleri ile ilgili kaygılarının artık gündeminde olmayacağı bir gün olacak. Millet İttifakı iktidarı ile bu ülkenin her tarafına ve her alanına huzur ve güven iklimi yayılacak." dedi.   Cengiz Yucak'ın "Bu kadar emin konuşma bir güvenin ürünü olsa gerek" sorusuna gülümsyerek cevap veren Kemal Memiş "Tabi ki güvenimiz var. Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. Ülkemizde yaşanan bu kadar olumsuz tabloya, ekonomik krizden kaynaklanan geçim sıkıntısı ve mutfaktaki yangına, Kahramanmaraş deprem gecesi ve sonrasında yaşadığımız felaketlere karşı milletimizin duyarsız ve kayıtsız kalması mümkün mü? Milletimiz bu sorunların kaynağını da biliyor, çözümün nerde olduğunu da biliyor. Milletimiz bu ülkeyi bu duruma kimlerin düşürdüğünü de biliyor, bu sıkıntıların üstesinden kimlerin geleceğini de biliyor. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın içinde olduğu Millet İttifakının yetkin lider ve kadroları ülkemizi düzlüğe çıkarıp milletimizi refaha erdirecektir" dedi. Kemal Memiş ayrıca DEVA Partisinin Kocaeli'de çok yüksek oranda oy alacağının altını çizerek "Biz hep sahadayız, halkımızın bize olan teveccühünü görüp, güvenlerini hissediyoruz" dedi.  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Kemal Memiş genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kemal Memiş yerel ve genel siyaset gündemi üzerine Cengiz Yucak ile gerçekleştirdiği sohbette "14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye'de yeni bir günün müjdecisi olacak ve insanlarımız 15 Mayıs sabahında yep yeni bir güne uyanacak. O gün tükenen umutlarımızın yeniden yeşermeye başlayacağı gün olacak. O gün düşünme ve düşündüğünü ifade etmenin önünün açıldığı gün olacak. O gün insanlarımızın hem bugünleri hem de gelecekleri ile ilgili kaygılarının artık gündeminde olmayacağı bir gün olacak. Millet İttifakı iktidarı ile bu ülkenin her tarafına ve her alanına huzur ve güven iklimi yayılacak." dedi.  

Cengiz Yucak'ın "Bu kadar emin konuşma bir güvenin ürünü olsa gerek" sorusuna gülümsyerek cevap veren Kemal Memiş "Tabi ki güvenimiz var. Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. Ülkemizde yaşanan bu kadar olumsuz tabloya, ekonomik krizden kaynaklanan geçim sıkıntısı ve mutfaktaki yangına, Kahramanmaraş deprem gecesi ve sonrasında yaşadığımız felaketlere karşı milletimizin duyarsız ve kayıtsız kalması mümkün mü? Milletimiz bu sorunların kaynağını da biliyor, çözümün nerde olduğunu da biliyor. Milletimiz bu ülkeyi bu duruma kimlerin düşürdüğünü de biliyor, bu sıkıntıların üstesinden kimlerin geleceğini de biliyor. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın içinde olduğu Millet İttifakının yetkin lider ve kadroları ülkemizi düzlüğe çıkarıp milletimizi refaha erdirecektir" dedi.

Kemal Memiş ayrıca DEVA Partisinin Kocaeli'de çok yüksek oranda oy alacağının altını çizerek "Biz hep sahadayız, halkımızın bize olan teveccühünü görüp, güvenlerini hissediyoruz" dedi.
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'KOCAELİ HABERİ Kocaelililerin haber ajansı.' görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.