CHP KOCAELİ ÇOK FENA KAYNIYOR

Siyaset 02.04.2023 - 05:01, Güncelleme: 02.04.2023 - 05:23
 

CHP KOCAELİ ÇOK FENA KAYNIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi yapılan tüm anketlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlık seçiminde ve CHP'nin TBMM seçimlerinde önde gözükmesi CHP'ye ilgiyi arttırdı ve gönlünden milletvekilliği geçenlerin adresi CHP oldu.. CHP kocael'in de 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekilliği için 66 kişi aday adaylığı için başvurusunu yaparken, bunların içinde çok sayıda flaş ve iddialı ismin olması, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin teşkilinde zorluklar meydan getirdi.. CHP Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yapan mevcut milletvekili Tahsin Tarhan ve eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş ile CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın yanısıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Candan Gültekin'e son olarak da Nuh Çimento fabrikasının sahiplerinden büyük sanayici Muharrem Eskiyapan gibi flaş isimler eklendi.. Öte yandan yıllarını CHP'de siyaset yapmaya adamış eski il başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve CHP İzmit İlçe eski başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'nın yanısıra Sosyal demokrat tabanda ayrı bir yerleri olan Prof. Dr. Muhip Kanko ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Üroloji Uzm. Dr. Mustafa Anaç'da CHP Milletvekili aday adayı oldular.. Tüm bu iddialı ve flaş aday adaylarının ilk 5'e girme çabalarının yanısıra, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin 4.üncü sıranın ise Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi sözcüsü ve Gebzeli tanınmış siyaset insanı Birol Aydın'a verileceği iddiası, CHP Kocaeli milletvekili aday listesinin teşkilini oldukça zorluyor ve bu zorlamada CHP Kocaeli kulislerini çok ama çok fena kaynatıyor....  İŞTE CHP KOCAELİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LİSTESİ Ali Yapa, Arzu Durulmuş, Arzu Türkkal Enç, Asude Fırat Özkan, Atilla Gökçe, Bahar Gültekin Candemir, Başar Değer, Belkıza İlter, Berna Çetin, Beyhan Korkmaz, Bozkurt Uslu, Bülent Yıldız, Caner Arduç, Cuma Karavar, Cumhur Karakadılar, Cumhur Cevdet Kesemenli, Doğan Ergön, Erkan Çakar, Fahri Örengül, Fesih Duru, Fügen Avdan, Hasan Naz, Hasan Ali Hamarat, Hurşit Güneş, Hülya Güreli Yolcubal, İsmail Doğan, İsmail Sancak, İsmail Utku Kılıç, İsmet İşeri, Kardelen Beytaş, Kemal Nişancı, Kıvanç Özaslan, Korkmaz Özdemir, Mahmut Cengiz Sarıbay, Mehmet Tamer Solakoğlu, Mehmet Ümit Küçükkaya, Mehtap Memiş, Muharrem Eskiyapan, Murat Kaki, Mustafa Anaç, Mühip Kanko, Müzeyyen Topçu Tan, Nail Çiler, Nihat Değer, Nizamettin Erdem, Nuray Birinci, Ömer Faruk Başaran, Özgür Çelik, Özgür Yıldızlı, Recep Dursun, Sait Aydın, Savaş Çetin, Selman Kösali, Selman Yıldırım, Sevgi Özel Gürlü, Songül Kaya, Tahsin Tarhan, Taşkın Çağatay Yamen, Tekin Uygur, Turan Şahin, Tülin Keçeci Güngör, Ufuk Saka, Veli Beyaztaş, Yakup Törk, Yavuz Erkal, Yılmaz Yazgan
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi yapılan tüm anketlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlık seçiminde ve CHP'nin TBMM seçimlerinde önde gözükmesi CHP'ye ilgiyi arttırdı ve gönlünden milletvekilliği geçenlerin adresi CHP oldu..

CHP kocael'in de 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekilliği için 66 kişi aday adaylığı için başvurusunu yaparken, bunların içinde çok sayıda flaş ve iddialı ismin olması, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin teşkilinde zorluklar meydan getirdi..

CHP Kocaeli Milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yapan mevcut milletvekili Tahsin Tarhan ve eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş ile CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın yanısıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Candan Gültekin'e son olarak da Nuh Çimento fabrikasının sahiplerinden büyük sanayici Muharrem Eskiyapan gibi flaş isimler eklendi..

Öte yandan yıllarını CHP'de siyaset yapmaya adamış eski il başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve CHP İzmit İlçe eski başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'nın yanısıra Sosyal demokrat tabanda ayrı bir yerleri olan Prof. Dr. Muhip Kanko ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Üroloji Uzm. Dr. Mustafa Anaç'da CHP Milletvekili aday adayı oldular..

Tüm bu iddialı ve flaş aday adaylarının ilk 5'e girme çabalarının yanısıra, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin 4.üncü sıranın ise Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi sözcüsü ve Gebzeli tanınmış siyaset insanı Birol Aydın'a verileceği iddiası, CHP Kocaeli milletvekili aday listesinin teşkilini oldukça zorluyor ve bu zorlamada CHP Kocaeli kulislerini çok ama çok fena kaynatıyor.... 

İŞTE CHP KOCAELİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LİSTESİ

Ali Yapa, Arzu Durulmuş, Arzu Türkkal Enç, Asude Fırat Özkan, Atilla Gökçe, Bahar Gültekin Candemir, Başar Değer, Belkıza İlter, Berna Çetin, Beyhan Korkmaz, Bozkurt Uslu, Bülent Yıldız, Caner Arduç, Cuma Karavar, Cumhur Karakadılar, Cumhur Cevdet Kesemenli, Doğan Ergön, Erkan Çakar, Fahri Örengül, Fesih Duru, Fügen Avdan, Hasan Naz, Hasan Ali Hamarat, Hurşit Güneş, Hülya Güreli Yolcubal, İsmail Doğan, İsmail Sancak, İsmail Utku Kılıç, İsmet İşeri, Kardelen Beytaş, Kemal Nişancı, Kıvanç Özaslan, Korkmaz Özdemir, Mahmut Cengiz Sarıbay, Mehmet Tamer Solakoğlu, Mehmet Ümit Küçükkaya, Mehtap Memiş, Muharrem Eskiyapan, Murat Kaki, Mustafa Anaç, Mühip Kanko, Müzeyyen Topçu Tan, Nail Çiler, Nihat Değer, Nizamettin Erdem, Nuray Birinci, Ömer Faruk Başaran, Özgür Çelik, Özgür Yıldızlı, Recep Dursun, Sait Aydın, Savaş Çetin, Selman Kösali, Selman Yıldırım, Sevgi Özel Gürlü, Songül Kaya, Tahsin Tarhan, Taşkın Çağatay Yamen, Tekin Uygur, Turan Şahin, Tülin Keçeci Güngör, Ufuk Saka, Veli Beyaztaş, Yakup Törk, Yavuz Erkal, Yılmaz Yazgan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.