GEBZE YENİ BİR KARAKOLA DAHA KAVUŞUYOR

İlçeler 29.03.2023 - 04:15, Güncelleme: 29.03.2023 - 04:15
 

GEBZE YENİ BİR KARAKOLA DAHA KAVUŞUYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı mahallesinde inşa edilmekte olan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.. Gebze Belediyesi tarafından temeli 2022 yılı Aralık ayında atılan Şehit Polis Faruk Aslan’ın adının yaşatılacağı polis merkezi kaba inşaatı büyük aranda tamamlandı.. Gebze Belediyesi tarafından 2 bin metrekarelik arsası verilen ve 26.12.2022 tarihinde Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde il ve ilçe protokolü, Şehit Polis Faruk Aslan’ın ailesini katılımları ile temel atma töreni gerçekleştirildikten sonra çok kısa sürede kaba inşası  tamamlanan Polis Merkezi inşa çalışmalarında sona gelindi. ŞEHİT POLİS FARUK ASLAN KİMDİR? Şehit Faruk Aslan, 1955 yılında Amasya’da dünyaya geldi. 1978 yılında polis memuru oldu ve 26 Nisan 1991 yılında terör örgütünün silahlı saldırısı neticesinde şehit oldu. 2 çocuğu var. Kızı babasının izinden giderek 22 yıldır polislik görevini sürdürüyor.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi tarafından Beylikbağı mahallesinde inşa edilmekte olan Şehit Faruk Aslan Polis Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor..

Gebze Belediyesi tarafından temeli 2022 yılı Aralık ayında atılan Şehit Polis Faruk Aslan’ın adının yaşatılacağı polis merkezi kaba inşaatı büyük aranda tamamlandı..

Gebze Belediyesi tarafından 2 bin metrekarelik arsası verilen ve 26.12.2022 tarihinde Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde il ve ilçe protokolü, Şehit Polis Faruk Aslan’ın ailesini katılımları ile temel atma töreni gerçekleştirildikten sonra çok kısa sürede kaba inşası  tamamlanan Polis Merkezi inşa çalışmalarında sona gelindi.

ŞEHİT POLİS FARUK ASLAN KİMDİR?

Şehit Faruk Aslan, 1955 yılında Amasya’da dünyaya geldi. 1978 yılında polis memuru oldu ve 26 Nisan 1991 yılında terör örgütünün silahlı saldırısı neticesinde şehit oldu. 2 çocuğu var. Kızı babasının izinden giderek 22 yıldır polislik görevini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.