AK PARTİ ADAYI OLMAKTAN YORULMADINIZ MI SAYIN UFUK EKİNCİ?

Siyaset 29.03.2023 - 00:39, Güncelleme: 29.03.2023 - 00:39
 

AK PARTİ ADAYI OLMAKTAN YORULMADINIZ MI SAYIN UFUK EKİNCİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için Gebze’de Avukatlık faaliyetlerinde bulunan Ufuk Ekinci’de, AK Parti il binasına giderek, milletvekili aday adaylığı için başvuru dilekçesini sundu.. Bu durum karşısında bize “Allah hayırlı etsin” demek düşer. Lakin bende hatırı olan değerli bir Ardahanlı hemşerim beni arayarak “Cengiz bey, Ufuk bey 2014 yerel seçimlerinde Gebze Belediye başkanlığına aday olmak istedi, olamayınca Belediye Meclis üyeliğine razı geldi. 2018’de milletvekili adaylığına müracaat etti, listenin 9.uncu sırasında yer bulabildi. Şimdi yeniden yine milletvekili aday adayı olmuş. Biz Ardahanlılardan da destek bekliyormuş. Size rica etsem Ufuk bey ile her seçimdeki baş destekçisi ve kendisi de Ufuk bey gibi Gebze Belediye Meclis üyeliği yapmış olan hemşerimiz Şamil Yalçın beye sorar mısınız ‘yerel genel fark etmez, her seçimde aday olmaktan yorulmadılar mı’ diye” ricada bulundu.. Dedim ya hemşerimin ben de hatırı var diye.. Soruyorum; -Çok değerli KAISİAD eski başkanı Av. Ufuk Ekinci bey 10 yıldan beri her seçimde aday olmaktan yorulmadınız mı? -Çok değerli KAISİAD yeni başkanı Şamil Yalçın bey her seçimde Kars, Ardahan Iğdırlı hemşerilerimize ‘adayımız Ufuk Ekinci olsun’ ve Partiyede 'Hemşerilerimiz Ufuk beyi istiyor' diye dayatmaktan yorulmadınız mı?   -Bir Ufuk Ekinci, bir sonrasında Şamil Yalçın olarak sıra ile Gebze Belediye Meclis üyesi ve KAISİAD başkanı olarak seçiliyorsunuz, siyasette yeni ve genç hemşerilerinizin önünü açmayı düşünmüyor musunuz? Vallahi sizleri bilemem ama ben bir gazeteci olarak her seçimde aday adayları arasında 'Ufuk Ekinci' ismini yazmaktan yoruldum ve görünen o ki hemşerilerimizde her seçim döneminde sizi konuşmaktan yorulmuş.. UFUK EKİNCİ KİMDİR; 1974 Ardahan doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Evli, üç çocuk babası ve Gebze’de kurulu bulunan Ortaklar Hukuk bürosunda 1998 senesinden bu yana serbest avukatlık yapmakta. Ak Partili arkadaşları Şamil Yalçın ve Yakup Kaya’nın da aralarında olduğu bir grup hemşerisi ile birlikte Gebze'de Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KAISİAD) kuruculuğunu yaptı ve başkanlık görevini yürüttü. 2008 ve 2012 dönemlerinde Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcılığı yaptı. 30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde Ak Parti ikinci sıra meclis üyesi adayı olarak Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görev yaptı. 2018 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli 9.uncu sıra milletvekili adayı olarak seçimlere girdi ama kazanamadı.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için Gebze’de Avukatlık faaliyetlerinde bulunan Ufuk Ekinci’de, AK Parti il binasına giderek, milletvekili aday adaylığı için başvuru dilekçesini sundu..

Bu durum karşısında bize “Allah hayırlı etsin” demek düşer. Lakin bende hatırı olan değerli bir Ardahanlı hemşerim beni arayarak “Cengiz bey, Ufuk bey 2014 yerel seçimlerinde Gebze Belediye başkanlığına aday olmak istedi, olamayınca Belediye Meclis üyeliğine razı geldi. 2018’de milletvekili adaylığına müracaat etti, listenin 9.uncu sırasında yer bulabildi. Şimdi yeniden yine milletvekili aday adayı olmuş. Biz Ardahanlılardan da destek bekliyormuş. Size rica etsem Ufuk bey ile her seçimdeki baş destekçisi ve kendisi de Ufuk bey gibi Gebze Belediye Meclis üyeliği yapmış olan hemşerimiz Şamil Yalçın beye sorar mısınız ‘yerel genel fark etmez, her seçimde aday olmaktan yorulmadılar mı’ diye” ricada bulundu..

Dedim ya hemşerimin ben de hatırı var diye..
Soruyorum;

-Çok değerli KAISİAD eski başkanı Av. Ufuk Ekinci bey 10 yıldan beri her seçimde aday olmaktan yorulmadınız mı?
-Çok değerli KAISİAD yeni başkanı Şamil Yalçın bey her seçimde Kars, Ardahan Iğdırlı hemşerilerimize ‘adayımız Ufuk Ekinci olsun’ ve Partiyede 'Hemşerilerimiz Ufuk beyi istiyor' diye dayatmaktan yorulmadınız mı?  
-Bir Ufuk Ekinci, bir sonrasında Şamil Yalçın olarak sıra ile Gebze Belediye Meclis üyesi ve KAISİAD başkanı olarak seçiliyorsunuz, siyasette yeni ve genç hemşerilerinizin önünü açmayı düşünmüyor musunuz?

Vallahi sizleri bilemem ama ben bir gazeteci olarak her seçimde aday adayları arasında 'Ufuk Ekinci' ismini yazmaktan yoruldum ve görünen o ki hemşerilerimizde her seçim döneminde sizi konuşmaktan yorulmuş..

UFUK EKİNCİ KİMDİR;
1974 Ardahan doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Evli, üç çocuk babası ve Gebze’de kurulu bulunan Ortaklar Hukuk bürosunda 1998 senesinden bu yana serbest avukatlık yapmakta.

Ak Partili arkadaşları Şamil Yalçın ve Yakup Kaya’nın da aralarında olduğu bir grup hemşerisi ile birlikte Gebze'de Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KAISİAD) kuruculuğunu yaptı ve başkanlık görevini yürüttü.

2008 ve 2012 dönemlerinde Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcılığı yaptı.
30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde Ak Parti ikinci sıra meclis üyesi adayı olarak Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görev yaptı.
2018 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli 9.uncu sıra milletvekili adayı olarak seçimlere girdi ama kazanamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.