CHP GEBZE'DE SOL TİPİ ÖRGÜTLENME

Siyaset 26.03.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.03.2023 - 10:19
 

CHP GEBZE'DE SOL TİPİ ÖRGÜTLENME

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan'ın dün Kadın Kolları yönetimi ve partili kadınlar ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde yaptıkları siyasi çalışma, izleyenlere 1977'li yıllarda solcuların mahallerde yaptıkları örgütlenme çalışmalarını anımsattı.. Sokak soka gezip kapıları tıklatarak hane içindekilere partilerini ve iktidarlarında yapmak istediklerini anlatan Yaşa Erdoğan heyecanlı ve umutlu oldukları o anları sosyal medyadan "Hep birlikte Birleşe birleşe kazanacağız. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Güzel günler yakında. Bugün kadınlara yönelik Cumhuriyet Mahallemizde ev ziyareti yaptık. Aile Destekleri Sigortasını, yaşam hak projemizi anlattık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan'ın dün Kadın Kolları yönetimi ve partili kadınlar ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde yaptıkları siyasi çalışma, izleyenlere 1977'li yıllarda solcuların mahallerde yaptıkları örgütlenme çalışmalarını anımsattı..

Sokak soka gezip kapıları tıklatarak hane içindekilere partilerini ve iktidarlarında yapmak istediklerini anlatan Yaşa Erdoğan heyecanlı ve umutlu oldukları o anları sosyal medyadan "Hep birlikte Birleşe birleşe kazanacağız. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Güzel günler yakında. Bugün kadınlara yönelik Cumhuriyet Mahallemizde ev ziyareti yaptık. Aile Destekleri Sigortasını, yaşam hak projemizi anlattık." sözleri ile paylaştı..
Bir 4 kişi ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.