BÜYÜKGÖZ'DEN GEBZELİLERE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

İlçeler 22.03.2023 - 10:39, Güncelleme: 22.03.2023 - 12:19
 

BÜYÜKGÖZ'DEN GEBZELİLERE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Gebzeli gazeteciler ile birlikte Gebze Belediyesi tarafından inşası tamamlanan ve devam eden proje ve hizmetlerin yerinde tanıtım organizasyonunu gerçekleştirdi.. Başkan Büyükgöz ilk olarak basın mensuplarını, Gebze eski Devlet hastanesinin arsası üzerine inşa edilmekte olan İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezine götürdü. Büyükgöz inşası tamamlanmakta olan sağlık merkezi için yaptığı açıklamada "İlyasbey Sağlık Merkezi inşaatımız bazen yüz yüzelli kişinin çalışması ile devam ediyor. Bir kaç ay sonra bitecek inşallah. Gebzemize hayırlı olsun.  Sağlık Bakanlığıyla görüşmeye devam ediyoruz. Sağlık Merkezinin tıbbi araç gereksinimleri için Bakanlığın satın alımı devam ediyor, burada kullanacak olan aletler sıfır olacak. Sağlıklı Yaşam merkezimiz toplamda 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edildi." dedi.. İLYASBEY SAĞLIKLI YAŞAM KOMPLEKSİ 6 adet rezerv odası, eğitim odası. Eğitim Merkezi; 2 adet eğitim salonu, toplantı salonu, arşiv, eğitimci odaları. Diyabet polikliniği, sigara bırakma polikliniği, obezite danışmanlık, sosyal danışmanlık, ergen danışmanlık, çocuk gelişim, aile danışmanlık, fizyoterapi odası, spor aktivasyon odası, ibadethane, kan alma, laboratuar, evlilik öncesi danışmanlık, gebe eğitim sınıfı, sorumlu hekim odaları, RİA polikliniği, sterilizasyon odası, 2 adet diş polikliniği, 18 adet muayene odası, 12 adet tıbbı müdahale odası, 4 adet bebek izlem odası, periaplikal, 6 adet gebe izlem odası, 2 adet emzirme odası, 2 adet toplantı salonu, tıbbi müdahale odası ve kan alma odaları.” Toplam 1354150 metrekare alan üzerinde yükselecek İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesi’nin diğer bir etabında 450 araçlık katlı otopark ve meydan düzenleme çalışması gerçekleştirilecek.
KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu sabah Gebzeli gazeteciler ile birlikte Gebze Belediyesi tarafından inşası tamamlanan ve devam eden proje ve hizmetlerin yerinde tanıtım organizasyonunu gerçekleştirdi..

Başkan Büyükgöz ilk olarak basın mensuplarını, Gebze eski Devlet hastanesinin arsası üzerine inşa edilmekte olan İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezine götürdü. Büyükgöz inşası tamamlanmakta olan sağlık merkezi için yaptığı açıklamada "İlyasbey Sağlık Merkezi inşaatımız bazen yüz yüzelli kişinin çalışması ile devam ediyor. Bir kaç ay sonra bitecek inşallah. Gebzemize hayırlı olsun.  Sağlık Bakanlığıyla görüşmeye devam ediyoruz. Sağlık Merkezinin tıbbi araç gereksinimleri için Bakanlığın satın alımı devam ediyor, burada kullanacak olan aletler sıfır olacak. Sağlıklı Yaşam merkezimiz toplamda 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edildi." dedi..

İLYASBEY SAĞLIKLI YAŞAM KOMPLEKSİ

6 adet rezerv odası, eğitim odası. Eğitim Merkezi; 2 adet eğitim salonu, toplantı salonu, arşiv, eğitimci odaları. Diyabet polikliniği, sigara bırakma polikliniği, obezite danışmanlık, sosyal danışmanlık, ergen danışmanlık, çocuk gelişim, aile danışmanlık, fizyoterapi odası, spor aktivasyon odası, ibadethane, kan alma, laboratuar, evlilik öncesi danışmanlık, gebe eğitim sınıfı, sorumlu hekim odaları, RİA polikliniği, sterilizasyon odası, 2 adet diş polikliniği, 18 adet muayene odası, 12 adet tıbbı müdahale odası, 4 adet bebek izlem odası, periaplikal, 6 adet gebe izlem odası, 2 adet emzirme odası, 2 adet toplantı salonu, tıbbi müdahale odası ve kan alma odaları.” Toplam 1354150 metrekare alan üzerinde yükselecek İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesi’nin diğer bir etabında 450 araçlık katlı otopark ve meydan düzenleme çalışması gerçekleştirilecek.
Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.