KÖŞKER'DEN SONRA YARDIMCISI AYRAN'DA ADAY ADAYI

Siyaset 19.03.2023 - 21:37, Güncelleme: 19.03.2023 - 21:37
 

KÖŞKER'DEN SONRA YARDIMCISI AYRAN'DA ADAY ADAYI

KOCAELİ HABERİ
2009-2019 dönemi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den sonra aynı dönemde 10 yıl belediye başkan yardımcılığını yapan Nilay Ayran'da, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.. Bugün İl Babşkanı Dr. Şahin Talus ile görüştükten sonra başvursunu teslim eden Nilay Ayran yaptığı açıklamada "Türkiye yüzyılı vizyonuyla çıktığımız bu yolda şehrimize, ülkemize hizmet için 28.Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Türkiye yüzyılı’nda daha çok çalışıp üreterek ülkemize faydalı işler yapmak için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir nefes olabilmek duasıyla." dedi..
KOCAELİ HABERİ

2009-2019 dönemi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den sonra aynı dönemde 10 yıl belediye başkan yardımcılığını yapan Nilay Ayran'da, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı..

Bugün İl Babşkanı Dr. Şahin Talus ile görüştükten sonra başvursunu teslim eden Nilay Ayran yaptığı açıklamada "Türkiye yüzyılı vizyonuyla çıktığımız bu yolda şehrimize, ülkemize hizmet için 28.Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. Türkiye yüzyılı’nda daha çok çalışıp üreterek ülkemize faydalı işler yapmak için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir nefes olabilmek duasıyla." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.