FİKRİ IŞIK'TAN CENGİZ YUCAK'A ÖZEL 'SEÇİM VE ADAYLIKLAR' AÇIKLAMASI

Siyaset 17.03.2023 - 00:51, Güncelleme: 17.03.2023 - 00:51
 

FİKRİ IŞIK'TAN CENGİZ YUCAK'A ÖZEL 'SEÇİM VE ADAYLIKLAR' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmış olan 109 kişi ile birlikte çektirmiş olduğu fotoğraf karelerini sosyal medyadan şu çağrı ile paylaştı; "Bu büyük ilgiye, bu büyük güvene layık olmak için emin olun çok çalışacağız. Dört günde 109 başvuruya ulaştık. Bu büyük teveccüh, milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan güvenin göstergesidir. AFAD’a yapılan bağışlardaki cömertliği ile büyük bir dayanışma örneği gösteren aday adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Türkiye için hemen şimdi hazırız. Son başvuru tarihi 22 Mart" Ak Parti Kocaeli'den milletvekili aday sayısının çok olması ve "Ak Parti Kocaeli Siyasetinin Patronu" olarak hafızalarımızda yer edinen Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın ise milletvekili adayı olmamasını ve aday adaylıklar sürecini kenardan izlemesi, bana 1999 genel seçimleri öncesi aday adaylık süreci hatırlattı  ve twitter sayfamdan "99 seçiminde de ANAP aynen böyle aday adayı bolluğu yaşamıştı. Kocaeli’nin en güçlü ismi milletvekili Bülent Atasayan tekrar aday olmayıp kenardan izlemişti. Tıpkı şimdi Fikri Işık’ın aday olmayıp kenardan izlediği gibi." yorumunda bulundum.. Bu yorumum siyaset kulislerinde geniş yankı bulup çokca  konuşuldu. Kocaeli Milletvekilimiz Fikri Işık'da bu değerlendirmemize kayıtsız kalmayarak, bana ulaşarak yaptığı özel açıklamada "Kenardan izlemek yok Cengiz Bey. Aday olduğumuz dönemden daha çok çalışacağız. Kocaeli’nde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde en yüksek oy almak için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız inşallah" ifadelerine yer verdi.. Biz de Milletvekilimize "Sadece aday adaylıklarının kenardan izlenmesi açısından böyle bir karşılaştırma yapmıştım. Memleketimiz ve insanlarımız için hangisi hayırlısı ise onlar olsun inşallah" şeklindeki karşılıklı temennilerimizi dile getirdik.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmış olan 109 kişi ile birlikte çektirmiş olduğu fotoğraf karelerini sosyal medyadan şu çağrı ile paylaştı;

"Bu büyük ilgiye, bu büyük güvene layık olmak için emin olun çok çalışacağız. Dört günde 109 başvuruya ulaştık. Bu büyük teveccüh, milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan güvenin göstergesidir. AFAD’a yapılan bağışlardaki cömertliği ile büyük bir dayanışma örneği gösteren aday adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Türkiye için hemen şimdi hazırız. Son başvuru tarihi 22 Mart"

Ak Parti Kocaeli'den milletvekili aday sayısının çok olması ve "Ak Parti Kocaeli Siyasetinin Patronu" olarak hafızalarımızda yer edinen Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'ın ise milletvekili adayı olmamasını ve aday adaylıklar sürecini kenardan izlemesi, bana 1999 genel seçimleri öncesi aday adaylık süreci hatırlattı  ve twitter sayfamdan "99 seçiminde de ANAP aynen böyle aday adayı bolluğu yaşamıştı. Kocaeli’nin en güçlü ismi milletvekili Bülent Atasayan tekrar aday olmayıp kenardan izlemişti. Tıpkı şimdi Fikri Işık’ın aday olmayıp kenardan izlediği gibi." yorumunda bulundum..

Bu yorumum siyaset kulislerinde geniş yankı bulup çokca  konuşuldu. Kocaeli Milletvekilimiz Fikri Işık'da bu değerlendirmemize kayıtsız kalmayarak, bana ulaşarak yaptığı özel açıklamada "Kenardan izlemek yok Cengiz Bey. Aday olduğumuz dönemden daha çok çalışacağız. Kocaeli’nde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde en yüksek oy almak için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız inşallah" ifadelerine yer verdi..

Biz de Milletvekilimize "Sadece aday adaylıklarının kenardan izlenmesi açısından böyle bir karşılaştırma yapmıştım. Memleketimiz ve insanlarımız için hangisi hayırlısı ise onlar olsun inşallah" şeklindeki karşılıklı temennilerimizi dile getirdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.