ADNAN KÖŞKER İLK ZİYARETİNİ GAZETEMİZE YAPTI

Siyaset 16.03.2023 - 05:10, Güncelleme: 16.03.2023 - 05:10
 

ADNAN KÖŞKER İLK ZİYARETİNİ GAZETEMİZE YAPTI

KOCAELİ HABERİ
14 Maysı 2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için geçtiğimiz gün Kocaeli İl Teşkilatına giderek resmi başvurusunu yapan Adnan Köşker, başvuru sonrası ilk basın ziyaretini Kocaeli haberi gazetemize yaptı. 2001 yılında kurulan Ak Parti'nin Gebze İlçe Kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyaset adım atan Adnan Köşker, 2004-2009 yılları arasında Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi görevinde bulunmuştu. 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Başkanı seçilen Adnan Köşker, 2014 seçimlerinde de tekrar aday gösterilerel başkan seçilmiş ve toplamda 10 yıl Gebze Belediye Başkanlığı görevini sürdürdükten sonra 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına nokta koymuştu. Üç yıl aradan sonra milletvekili aday adaylığına başvurark tekrar aktif siyasete dönen Adnan Köşker, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada, aktif siyasete dönme kararında, Gebzelilerin etkili olduğunun altını çizerek "Başkanlığa nokta koyduk ama halkımızla siyasi bağlarımızı, gönül birlikteliklerimizi koparmadık. Gebzeli hemşerilerim üç yıldan beri, beni gördükleri her yerde 'Başkanım özledik sizi, sizi tekrar aktif olarak sahalarda yanımızda görmek istiyoruz' şeklinde arzularını ve temennilerini dile getirdiler. Bizim siyaset anlayışımız, vatan ve millete hizmet anlayışıdır. Milletvekili olarak Kocaelimize, Gebze bölgemize çok daha güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. Bu amaçla koyulduk tekrar yola. Rabbim nasip etmişse, Partimiz de bize böyle bir ulvi görevi layık görürse, biz de gereğini yaparız inşallah" dedi. Cengiz Yucak, Adnan Köşker'e bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür ederek bu yeni siyasi yolculuğunda başarılar diledi. 
KOCAELİ HABERİ

14 Maysı 2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için geçtiğimiz gün Kocaeli İl Teşkilatına giderek resmi başvurusunu yapan Adnan Köşker, başvuru sonrası ilk basın ziyaretini Kocaeli haberi gazetemize yaptı.

2001 yılında kurulan Ak Parti'nin Gebze İlçe Kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyaset adım atan Adnan Köşker, 2004-2009 yılları arasında Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi görevinde bulunmuştu.

2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Başkanı seçilen Adnan Köşker, 2014 seçimlerinde de tekrar aday gösterilerel başkan seçilmiş ve toplamda 10 yıl Gebze Belediye Başkanlığı görevini sürdürdükten sonra 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına nokta koymuştu.

Üç yıl aradan sonra milletvekili aday adaylığına başvurark tekrar aktif siyasete dönen Adnan Köşker, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a yaptığı açıklamada, aktif siyasete dönme kararında, Gebzelilerin etkili olduğunun altını çizerek "Başkanlığa nokta koyduk ama halkımızla siyasi bağlarımızı, gönül birlikteliklerimizi koparmadık. Gebzeli hemşerilerim üç yıldan beri, beni gördükleri her yerde 'Başkanım özledik sizi, sizi tekrar aktif olarak sahalarda yanımızda görmek istiyoruz' şeklinde arzularını ve temennilerini dile getirdiler. Bizim siyaset anlayışımız, vatan ve millete hizmet anlayışıdır. Milletvekili olarak Kocaelimize, Gebze bölgemize çok daha güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum. Bu amaçla koyulduk tekrar yola. Rabbim nasip etmişse, Partimiz de bize böyle bir ulvi görevi layık görürse, biz de gereğini yaparız inşallah" dedi.

Cengiz Yucak, Adnan Köşker'e bu nazik ziyaretinde dolayı teşekkür ederek bu yeni siyasi yolculuğunda başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.