GETİP GEBZE KBB BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK'I AĞIRLADI

İlçeler 11.03.2023 - 10:31, Güncelleme: 11.03.2023 - 10:31
 

GETİP GEBZE KBB BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Resul Orman başkanlığında kurulan GETİP-Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu, sanayi, siyaset, bürokrası ve iş dünyasının ilgi odaığı olmaya devam ediyor.. Getip Gebze, bu sabah Gökdemir Plaza'da ki merkezinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.. Başkan Resul Orman çok mutlu olduğu bu ziyaret için "Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak beyi,Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Sayın Kemal Tokmak'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini GETİP ofisimizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendilerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Resul Orman başkanlığında kurulan GETİP-Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu, sanayi, siyaset, bürokrası ve iş dünyasının ilgi odaığı olmaya devam ediyor..

Getip Gebze, bu sabah Gökdemir Plaza'da ki merkezinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı..

Başkan Resul Orman çok mutlu olduğu bu ziyaret için "Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak beyi,Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Sayın Kemal Tokmak'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini GETİP ofisimizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendilerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..
Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.