GEBZE ESKİHİSAR'DA BİNA ÇÖKTÜ

Güncel 05.03.2023 - 18:09, Güncelleme: 05.03.2023 - 18:09
 

GEBZE ESKİHİSAR'DA BİNA ÇÖKTÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesi 3030 soakata bulunan iki katlı eski evde büyük çaplı bir çöküntü meydana geldi.. Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tarihi korunma alanı ilan edildiği için yeni yapılaşmaya müsade edilmeyen Eskihisar mahallesindeki 3030 sokakta bulunan iki katlı eski evde meydana gelen büyük çaplı çöküntü sonrasında ev, tamamen ve hiç bir şekliyle kullanılmayacak duruma gelirken, çöküntü esnasında yoldan geçen insanların olmması da olası bir yaralanmaya neden olmadı..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesi 3030 soakata bulunan iki katlı eski evde büyük çaplı bir çöküntü meydana geldi..

Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tarihi korunma alanı ilan edildiği için yeni yapılaşmaya müsade edilmeyen Eskihisar mahallesindeki 3030 sokakta bulunan iki katlı eski evde meydana gelen büyük çaplı çöküntü sonrasında ev, tamamen ve hiç bir şekliyle kullanılmayacak duruma gelirken, çöküntü esnasında yoldan geçen insanların olmması da olası bir yaralanmaya neden olmadı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.