AK PARTİ KOCAELİ'NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 01.03.2023 - 17:55, Güncelleme: 01.03.2023 - 18:02
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Başkanının belirlenmesi için ilk adımı attı ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Dr. Şahin Talus, İl Başkan yardımcısı Av. halit Çokan ve İl Yönetim kurulu üyesi Selim Çoban'ı Genel Merkeze çağırdı. Genel Merkeze çağrılan bu isimler bugün önceTeşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüştükten sonra Cymhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiler.. Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına Dr. Şahin Talus'u atadı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli İl Başkanının belirlenmesi için ilk adımı attı ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Dr. Şahin Talus, İl Başkan yardımcısı Av. halit Çokan ve İl Yönetim kurulu üyesi Selim Çoban'ı Genel Merkeze çağırdı. Genel Merkeze çağrılan bu isimler bugün önceTeşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüştükten sonra Cymhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiler..

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına Dr. Şahin Talus'u atadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.