Davutoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi

Siyaset 15.02.2023 - 09:27, Güncelleme: 15.02.2023 - 09:27
 

Davutoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi

KOCAELİ HABERİ
Davutoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi: Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın. Tehdit etmeyin! Tezgâh kurmayın, işinizi yapın! Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, seçimlerin erteleneceği iddialarıyla ilgili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenerek, "Böyle bir acı dönemde, seçimi erteleyerek bir müddet daha iktidarda kalma çabanız millete yapılabilecek en büyük zulümdür. Anayasal şartları çiğneyerek alacağınız her karar, YSK'yı kullanarak yönlendireceğiniz her adım sivil bir darbe niteliği taşıyacaktır. Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın!" diye konuştu.  Davutoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeleri barındırma gerekçesiyle Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarının boşaltılması için üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesi, seçimlerin erteleneceği iddialarını ve afet bölgesine yardım eden derneklerin hedef alınmasıyla ilgili konuştu. Davutoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye seslenerek, "Üniversiteleri kapatmayın! Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın! Tehdit etmeyin! Tezgâh kurmayın, işinizi yapın!" notunu düştü. Davutoğlu, "Böyle bir acı dönemde, seçimi erteleyerek bir müddet daha iktidarda kalma çabanız millete yapılabilecek en büyük zulümdür. Anayasal şartları çiğneyerek alacağınız her karar, YSK'yı kullanarak yönlendireceğiniz her adım sivil bir darbe niteliği taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Davutoğlu, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi: Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın. Tehdit etmeyin! Tezgâh kurmayın, işinizi yapın!

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, seçimlerin erteleneceği iddialarıyla ilgili Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenerek, "Böyle bir acı dönemde, seçimi erteleyerek bir müddet daha iktidarda kalma çabanız millete yapılabilecek en büyük zulümdür. Anayasal şartları çiğneyerek alacağınız her karar, YSK'yı kullanarak yönlendireceğiniz her adım sivil bir darbe niteliği taşıyacaktır. Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın!" diye konuştu. 

Davutoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedeleri barındırma gerekçesiyle Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarının boşaltılması için üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesi, seçimlerin erteleneceği iddialarını ve afet bölgesine yardım eden derneklerin hedef alınmasıyla ilgili konuştu.

Davutoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye seslenerek, "Üniversiteleri kapatmayın! Millet acılar içindeyken seçim erteleme senaryoları ile sivil bir darbeye kalkışmayın! Tehdit etmeyin! Tezgâh kurmayın, işinizi yapın!" notunu düştü.

Davutoğlu, "Böyle bir acı dönemde, seçimi erteleyerek bir müddet daha iktidarda kalma çabanız millete yapılabilecek en büyük zulümdürAnayasal şartları çiğneyerek alacağınız her karar, YSK'yı kullanarak yönlendireceğiniz her adım sivil bir darbe niteliği taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.