AK PARTİLİLİLERDEN GEBZE'DE Kİ DEPREMZEDELERE ZİYARET

Siyaset 14.02.2023 - 22:08, Güncelleme: 14.02.2023 - 22:08
 

AK PARTİLİLİLERDEN GEBZE'DE Kİ DEPREMZEDELERE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında evleri yıkılan vatandaşlarımızdan, barınmak amacıyla Kocaeli’ye gelen ve gelebilecek depremzedelerin barınma ihtiyaçları karşılanmak için, Valilik talimatıyla tüm kamu kurumları seferber oldu.. Bu kapsamda, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, deprem bölgesinden gelen 70 depremzedeyi, Gebze Öğretmenevinde misafir etmeye başladı.. Depremzede aileleri rahat bir ortamda ağırlayarak acılarını hafifletmeyi amaçladıklarının altını çizen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, konu ile ilgili yaptığı bilgilendirmede şu ifadeler yer verdi; “Milletçe yaşadığımız bu zor günlerimizde, acılı insanlarımızı rahat ettirebilmek için her türlü ayrıntıyı dikkate aldık. Sabah kahvaltsı, öğle ve akşam yemeklerini aksatmadan veriyoruz. Çocukları için bir ana sınıfı açtık. Anasınıfına iki öğretmen bir de rehber öğretmeni görevlendirdik. Bir tane sevgi kantini açtık. Kantinimizde süt, meyvesuyu, çikolata, bisküvi ve kahvesinden tutunda, yeni çocuk kıyafetlerine varana kadar her şey var. Çocuklar için oyun odası ve aileleri içinde oturma alanı oluşturduk. İbadetlerini yapmak isteyenler için ibadet alanı yaptık ve bir imam görevlendirdik. Tüm bunların oluşmasında, hayırsever insanlarımızın katkısı büyük oldu ve biz de bu hizmetlerin tamamını depremzedelerimizin ücretsiz olarak kullanımına sunduk”    AK PARTİLİLİLERDEN GEBZE'DE Kİ DEPREMZEDELERE ZİYARET Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak Yıldırım ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat İle partili yöneticilerden oluşan parti heyeti, Gebze Öğretmenevine giderek orada barındırılmakta olan deprtemzedelere geçmiş olsun dileklerini ilettiler..
KOCAELİ HABERİ

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında evleri yıkılan vatandaşlarımızdan, barınmak amacıyla Kocaeli’ye gelen ve gelebilecek depremzedelerin barınma ihtiyaçları karşılanmak için, Valilik talimatıyla tüm kamu kurumları seferber oldu..

Bu kapsamda, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, deprem bölgesinden gelen 70 depremzedeyi, Gebze Öğretmenevinde misafir etmeye başladı..

Depremzede aileleri rahat bir ortamda ağırlayarak acılarını hafifletmeyi amaçladıklarının altını çizen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, konu ile ilgili yaptığı bilgilendirmede şu ifadeler yer verdi;

“Milletçe yaşadığımız bu zor günlerimizde, acılı insanlarımızı rahat ettirebilmek için her türlü ayrıntıyı dikkate aldık. Sabah kahvaltsı, öğle ve akşam yemeklerini aksatmadan veriyoruz. Çocukları için bir ana sınıfı açtık. Anasınıfına iki öğretmen bir de rehber öğretmeni görevlendirdik. Bir tane sevgi kantini açtık. Kantinimizde süt, meyvesuyu, çikolata, bisküvi ve kahvesinden tutunda, yeni çocuk kıyafetlerine varana kadar her şey var. Çocuklar için oyun odası ve aileleri içinde oturma alanı oluşturduk. İbadetlerini yapmak isteyenler için ibadet alanı yaptık ve bir imam görevlendirdik. Tüm bunların oluşmasında, hayırsever insanlarımızın katkısı büyük oldu ve biz de bu hizmetlerin tamamını depremzedelerimizin ücretsiz olarak kullanımına sunduk”   

AK PARTİLİLİLERDEN GEBZE'DE Kİ DEPREMZEDELERE ZİYARET
Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak Yıldırım ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat İle partili yöneticilerden oluşan parti heyeti, Gebze Öğretmenevine giderek orada barındırılmakta olan deprtemzedelere geçmiş olsun dileklerini ilettiler..
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.