DARICA BAŞKANI BIYIK VE KAYMAKAMI KARA MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Siyaset 04.02.2023 - 04:12, Güncelleme: 04.02.2023 - 04:12
 

DARICA BAŞKANI BIYIK VE KAYMAKAMI KARA MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay dün akşam yemeğinde Darıca Belediyesi Balıkçı restaurantta, ilçe mahalle Muhtarları, Azaları ve aileleriyle bir araya geldi.. Başkan Bıyık bu haberi sosyal medyadan "Kaymakamımız Yüksel Kara ve AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile, ilçemizde omuz omuza görev yaptığımız Muhtarlarımız, Azaları ve aileleriyle bir araya geldik. İstişare toplantımıza teveccüh gösteren misafirlerimize katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay dün akşam yemeğinde Darıca Belediyesi Balıkçı restaurantta, ilçe mahalle Muhtarları, Azaları ve aileleriyle bir araya geldi..

Başkan Bıyık bu haberi sosyal medyadan "Kaymakamımız Yüksel Kara ve AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile, ilçemizde omuz omuza görev yaptığımız Muhtarlarımız, Azaları ve aileleriyle bir araya geldik. İstişare toplantımıza teveccüh gösteren misafirlerimize katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.