DARICALI MÜDÜR SABAHLADI

İlçeler 29.01.2023 - 06:50, Güncelleme: 29.01.2023 - 06:50
 

DARICALI MÜDÜR SABAHLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İSU müdürü İsmet Topal, Darıca'nın su akışında dün akşam meydana gelen kesinti üzerine ekibi ile birlikte kesintiye neden olan arızalı noktaya gitti ve arızaya müdahale etti.. Kesintiye gidermek için yapılan müdahale çalışmalarının gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüğü ve Darıca İSU müdürü İsmet Topal'ın da arıza giderilene kadar ekibi ile birlikte orada kalarak, teknik müdahelelerde bulunduğu öğrenildi.. İsmet Topal daha sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında " Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli su tedarik edebilmek. Bu yüzden ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İSU müdürü İsmet Topal, Darıca'nın su akışında dün akşam meydana gelen kesinti üzerine ekibi ile birlikte kesintiye neden olan arızalı noktaya gitti ve arızaya müdahale etti..

Kesintiye gidermek için yapılan müdahale çalışmalarının gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüğü ve Darıca İSU müdürü İsmet Topal'ın da arıza giderilene kadar ekibi ile birlikte orada kalarak, teknik müdahelelerde bulunduğu öğrenildi..

İsmet Topal daha sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında " Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli su tedarik edebilmek. Bu yüzden ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.