O İLÇEDE NARKOTİK OPERASYON

Asayiş 19.01.2023 - 09:44, Güncelleme: 19.01.2023 - 09:44
 

O İLÇEDE NARKOTİK OPERASYON

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, 17.01.2023 tarihinde ilimiz Körfez'de bir olayda toplam 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan operasyonda; 952 adet ECSTASY hap, 5,95 gram METAMFETAMİN,  4,55 gram  Esrar ele geçirildi Emniyet Müdürğünden yapılan yazılı açıklamada, yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldığı ifade edildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen bir şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilen Y.K. isimli şüpheli şahıs tutuklandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, 17.01.2023 tarihinde ilimiz Körfez'de bir olayda toplam 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan operasyonda; 952 adet ECSTASY hap, 5,95 gram METAMFETAMİN,  4,55 gram  Esrar ele geçirildi

Emniyet Müdürğünden yapılan yazılı açıklamada, yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldığı ifade edildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen bir şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilen Y.K. isimli şüpheli şahıs tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.