İMAMOĞLU DAVASINDA O SAATE KADAR ARA VERİLDİ

Gündem 14.12.2022 - 13:41, Güncelleme: 14.12.2022 - 13:41
 

İMAMOĞLU DAVASINDA O SAATE KADAR ARA VERİLDİ

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis ve siyasi yasak arayışıyla açılan davanın en kritik duruşması bugün gerçekleştiriliyor. İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dinlenmesini talep etti. Mahkeme Soylu'nun dinlenmesinin davaya yarar sağlamayacağını belirterek talebin reddine karar verdi. Ayrıca savunma makamının ek süre talebi de mahkeme tarafından kabul görmedi. Savcı mütalaasını yinelerken, İmamoğlu'na üst sınır olan 4 yıl 1 ay hapis cezası verilmesini istedi. Avukatların son savunmaları için duruşmaya 16.00'ya kadar ara verildi.
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis ve siyasi yasak arayışıyla açılan davanın en kritik duruşması bugün gerçekleştiriliyor.

İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dinlenmesini talep etti. Mahkeme Soylu'nun dinlenmesinin davaya yarar sağlamayacağını belirterek talebin reddine karar verdi. Ayrıca savunma makamının ek süre talebi de mahkeme tarafından kabul görmedi.

Savcı mütalaasını yinelerken, İmamoğlu'na üst sınır olan 4 yıl 1 ay hapis cezası verilmesini istedi. Avukatların son savunmaları için duruşmaya 16.00'ya kadar ara verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.