KOCAELİ'DE 'NİTRO' YÜZÜNDEN YAKAYI ELE VERDİ

Asayiş 14.11.2022 - 18:25, Güncelleme: 14.11.2022 - 18:31
 

KOCAELİ'DE 'NİTRO' YÜZÜNDEN YAKAYI ELE VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonlar sürüyor Bu çalışmalar kapsamında;  13.11.2022 günü TEM otoyolu Körfez ilçesi sınırlarında durdurulan araçta Narkotik Köpeği Nitro ile yapılan aramada, aracın göğüs bölgesi ile çamurluk kısmına zulalanmış vaziyette 51 paket halinde 32 kg Skunk maddesi ele geçirildi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şüpheli şahsın gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlandığı ifade edildi.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonlar sürüyor

Bu çalışmalar kapsamında; 

13.11.2022 günü TEM otoyolu Körfez ilçesi sınırlarında durdurulan araçta Narkotik Köpeği Nitro ile yapılan aramada, aracın göğüs bölgesi ile çamurluk kısmına zulalanmış vaziyette 51 paket halinde 32 kg Skunk maddesi ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şüpheli şahsın gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlandığı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.