Neden Israrla yanlış Taraf'ta olmayı sürdürüyorlar?

Siyaset 05.11.2022 - 12:17, Güncelleme: 05.11.2022 - 12:27
 

Neden Israrla yanlış Taraf'ta olmayı sürdürüyorlar?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, FETÖ'den  mahkum olan ve bir dönemlerin FETÖ'cü gazetesi Taraf'ın genel yayın yönetmeni Ahmet Altan'ı hapisten çıktığında samimi bir şekilde kucaklaması, demokrat aydın ve ulusalcı vatansever kesimde çok  tepki toplamıştı.. Ardından yine Millet İttifakının bir diğer olası Cumhurbaşkanı adaylarından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Karadeniz mitinglerinde miting otobüsüne yine FETÖ'nün Ergenekon kumpas davalarının medyadaki ateşli savunucusu Nagehan Alçı ile Hürrüyet gazetesinin liberal eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ü bindirerek samimi sohbet pozları paylaşması yine aynı kesimde tepkiyle karşılandı ve o gün için İmamoğlu'nun twitter'da iki milyona yakın takipçi kaybettiği konuşuldu.. Ve Amberin Zaman'dan Kılıçdaroğlu ile fotoğraf Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki buluşmalarından biri de eski Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman ile oldu. Kılıçdaroğlu ile buluşmasına ait fotoğrafı ise Amberin Zaman, sosyal medya hesabından paylaştı. Zaman, paylaşımına "Sayın ⁦Kılıçdaroğlu⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" notunu düştü. Geçmişte Ak Parti'ye arka çıkmasıyla bilinen liberal kesimle birlikte hareket eden Amberin zaman 2010 referandumunda "Yetmez Ama Evet" kampanyasının destekçilerindendi. Amberin Zaman geçmişteki bu desteğiyle CHP tabanının da tepkisini çeken isimler arasındaydı. Vatansever aydın ve tabanda tepki çeken tüm bu buluşmalar için Cumhuriyet yazarı Mehmet Ali Güller twitter'dan "Israrla yanlış Taraf'ta olmayı sürdürüyorlar. Oysa seçmen karşı tarafta." yorumunda bulundu..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Millet İttifakının olası Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, FETÖ'den  mahkum olan ve bir dönemlerin FETÖ'cü gazetesi Taraf'ın genel yayın yönetmeni Ahmet Altan'ı hapisten çıktığında samimi bir şekilde kucaklaması, demokrat aydın ve ulusalcı vatansever kesimde çok  tepki toplamıştı..

Ardından yine Millet İttifakının bir diğer olası Cumhurbaşkanı adaylarından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Karadeniz mitinglerinde miting otobüsüne yine FETÖ'nün Ergenekon kumpas davalarının medyadaki ateşli savunucusu Nagehan Alçı ile Hürrüyet gazetesinin liberal eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ü bindirerek samimi sohbet pozları paylaşması yine aynı kesimde tepkiyle karşılandı ve o gün için İmamoğlu'nun twitter'da iki milyona yakın takipçi kaybettiği konuşuldu..

Ve Amberin Zaman'dan Kılıçdaroğlu ile fotoğraf

Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki buluşmalarından biri de eski Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman ile oldu. Kılıçdaroğlu ile buluşmasına ait fotoğrafı ise Amberin Zaman, sosyal medya hesabından paylaştı. Zaman, paylaşımına "Sayın ⁦Kılıçdaroğlu⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" notunu düştü.

Geçmişte Ak Parti'ye arka çıkmasıyla bilinen liberal kesimle birlikte hareket eden Amberin zaman 2010 referandumunda "Yetmez Ama Evet" kampanyasının destekçilerindendi. Amberin Zaman geçmişteki bu desteğiyle CHP tabanının da tepkisini çeken isimler arasındaydı.

Vatansever aydın ve tabanda tepki çeken tüm bu buluşmalar için Cumhuriyet yazarı Mehmet Ali Güller twitter'dan "Israrla yanlış Taraf'ta olmayı sürdürüyorlar. Oysa seçmen karşı tarafta." yorumunda bulundu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.