BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BU RESTAURANT İŞİNİ ÇOK SEVDİ

İlçeler 15.10.2022 - 08:28, Güncelleme: 15.10.2022 - 08:28
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BU RESTAURANT İŞİNİ ÇOK SEVDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi projesin inşasının, ihaleye verildikten sonra bitmesi gereken süre içerisinde bitmemesi üzerine "Bu nasıl proje, ihale ve inşaat takibi ey Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz" manşeti ile verdiğimiz haberimiz sonrasında, Kocaeli Valiliği hemen Gebze Belediyesinden o projenin inşa süreci ile ilgili rapor istedi.. Başkan Büyükgöz, bizim o Eskihisar haberimize cevap niyetine olsa gerek, yine Gebze Belediyesi tarafından Eskihisar Kalesi altında inşa edilmekte olan "Eskihisar Güzide Balık Restaurant" reklam görselini Paylaştı.. Başkan Zinnur Büyükgöz kale restaurantinşası fotoğraflarına iştah açıcı bir kızarmış balık fotoğrafını da ekleyerek sosyal medyadan "Eskihisar'a Güzide Balık Restoranı. Az kaldı.. Yeşil Vadi" notu ile paylaştı.. Başkan Büyükgöz'ün 2019'da göreve geldiği günden bugüne açılış kurdelasını kestiği hizmetler içinde en gözle görülür olan Gebze Kent Meydanındaki iki adet "Güzide Kafe Restaurant" tesislerinden sonra üçüncü olarak açılacak olan bize "Zinnur Büyükgöz bu restaurant işini çok sevdi" dedirtti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Eskihisar Kalesi Çevre Düzenlemesi projesin inşasının, ihaleye verildikten sonra bitmesi gereken süre içerisinde bitmemesi üzerine "Bu nasıl proje, ihale ve inşaat takibi ey Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz" manşeti ile verdiğimiz haberimiz sonrasında, Kocaeli Valiliği hemen Gebze Belediyesinden o projenin inşa süreci ile ilgili rapor istedi..

Başkan Büyükgöz, bizim o Eskihisar haberimize cevap niyetine olsa gerek, yine Gebze Belediyesi tarafından Eskihisar Kalesi altında inşa edilmekte olan "Eskihisar Güzide Balık Restaurant" reklam görselini Paylaştı..

Başkan Zinnur Büyükgöz kale restaurantinşası fotoğraflarına iştah açıcı bir kızarmış balık fotoğrafını da ekleyerek sosyal medyadan "Eskihisar'a Güzide Balık Restoranı. Az kaldı.. Yeşil Vadi" notu ile paylaştı..

Başkan Büyükgöz'ün 2019'da göreve geldiği günden bugüne açılış kurdelasını kestiği hizmetler içinde en gözle görülür olan Gebze Kent Meydanındaki iki adet "Güzide Kafe Restaurant" tesislerinden sonra üçüncü olarak açılacak olan bize "Zinnur Büyükgöz bu restaurant işini çok sevdi" dedirtti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.