YER TESLİMİ YAPILDI

Gündem 08.10.2022 - 11:48, Güncelleme: 08.10.2022 - 11:48
 

YER TESLİMİ YAPILDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha çimini yenileyecek Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’ne sentetik çim Amatör spora ve sporculara büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporcuların kullandığı sahaların yenilenmesi ve iyileştirilmesine de özen gösteriyor. Bu kapsamda Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha yenilenerek, sentetik çim haline getirilecek. YER TESLİMİ YAPILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporun her dalına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda amatör spora ve sporculara büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi, sporcuların kullandığı alanların da onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha yenilenecek. Kompleks içerisinde bulunan 5 bin 930 m²'lik alandaki çim kaldırılacak. Çim saha sentetik çime revize edilecek. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha çimini yenileyecek

Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’ne sentetik çim

Amatör spora ve sporculara büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporcuların kullandığı sahaların yenilenmesi ve iyileştirilmesine de özen gösteriyor. Bu kapsamda Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha yenilenerek, sentetik çim haline getirilecek.

YER TESLİMİ YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporun her dalına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda amatör spora ve sporculara büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi, sporcuların kullandığı alanların da onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha yenilenecek. Kompleks içerisinde bulunan 5 bin 930 m²'lik alandaki çim kaldırılacak. Çim saha sentetik çime revize edilecek. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.