SERVET GÜNAY'DAN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

İlçeler 25.09.2022 - 09:11, Güncelleme: 25.09.2022 - 09:23
 

SERVET GÜNAY'DAN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

kocaeli haberi
Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen “Yöresel Dernekler Kültür Festivali” dün akşam Resul Dindar ile final yaptı.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile birlikte konsere katılarak Resul Dindar'ı izleyen Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay yaptığı sosyal medya paylaşımında "Belediyemizin Düzenlemiş Olduğu Kültür Festivali Finalini Resul Dindar’ın muhteşem konserini dinleyerek bitirdik. Bizlere bu coşkulu atmosferi yaşattıkları için Belediye Başkanımız ve Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
kocaeli haberi

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen “Yöresel Dernekler Kültür Festivali” dün akşam Resul Dindar ile final yaptı..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ekrem Karahan ile birlikte konsere katılarak Resul Dindar'ı izleyen Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay yaptığı sosyal medya paylaşımında "Belediyemizin Düzenlemiş Olduğu Kültür Festivali Finalini Resul Dindar’ın muhteşem konserini dinleyerek bitirdik. Bizlere bu coşkulu atmosferi yaşattıkları için Belediye Başkanımız ve Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.