ŞEKER VE AK PARTİ GEBZE KURMAYLARI KÖYLERDE NEŞELENDİLER

Siyaset 25.09.2022 - 08:33, Güncelleme: 25.09.2022 - 08:48
 

ŞEKER VE AK PARTİ GEBZE KURMAYLARI KÖYLERDE NEŞELENDİLER

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker dün geldiği Gebze'de belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımcısı Sedat çelik, İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yadımcısı Vahdettin Duran, Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve teşkilat üyeleri birlikte Hatipler, Elbizli, Yağcılar, Ahatlı, Kargalı, Duraklı ve Tepemanayır köylerinin  muhtarlarıyla bir araya gelerek orman ve köy işleri hakkında istişarelerde bulundu.. Köylülerin kendilerine gösterdikleri ilgi ve bulundukları ikramlardan dolayı çok mutlu olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sosyal medya paylaşımında "Kırsal mahallelerimizde verimli bir haftasonu programı geçirdik. İstişare buluşmamızdan sonra sırasıyla Hatipler, Ahatlı, Tepemanayır ve Kargalı'yı ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizin hal ve hatırlarını sorduk." açıklamasında bulundu.. İlyas Şeker'de "Gebze ilçemizde gerçekleştirdiğimiz program kapsamında kırsak Mahallelerimizin konuğu olduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." mesajını paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker dün geldiği Gebze'de belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımcısı Sedat çelik, İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yadımcısı Vahdettin Duran, Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve teşkilat üyeleri birlikte Hatipler, Elbizli, Yağcılar, Ahatlı, Kargalı, Duraklı ve Tepemanayır köylerinin  muhtarlarıyla bir araya gelerek orman ve köy işleri hakkında istişarelerde bulundu..

Köylülerin kendilerine gösterdikleri ilgi ve bulundukları ikramlardan dolayı çok mutlu olan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sosyal medya paylaşımında "Kırsal mahallelerimizde verimli bir haftasonu programı geçirdik. İstişare buluşmamızdan sonra sırasıyla Hatipler, Ahatlı, Tepemanayır ve Kargalı'yı ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizin hal ve hatırlarını sorduk." açıklamasında bulundu..

İlyas Şeker'de "Gebze ilçemizde gerçekleştirdiğimiz program kapsamında kırsak Mahallelerimizin konuğu olduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." mesajını paylaştı..
Bir ‎14 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve ‎şunu diyen bir yazı '‎HIEE س GEBZE HİZMET BİNASI‎'‎‎ görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.