GÜLER GEBZE'YE VEDA TURLARINA BAŞLADI

Siyaset 16.08.2022 - 13:04, Güncelleme: 16.08.2022 - 13:04
 

GÜLER GEBZE'YE VEDA TURLARINA BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tekirdağ Süleymanpaşa ilçe Kaymakamlığı'na atanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze'de ki resmi kurum ve STK'lara veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Güler bugün Gebze Ticaret Odasını ziyaret ederek, GTO Başkanı Nail Çiler ve GTO çalışanlarına "Allaha ısmarladık" dedi. Başkan Çiler duygusal anların yaşandığı o veda ziyaretinde, Kaymakam Güler'e bir Gebze Hatırası hediyesi takdiminde bulundu ve yaptığı kısa açıklamada "Odamıza veda ziyaretinde bulunan Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa Güler’in yeni görev yerinin hayırlı olmasını diler, bölgemize katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tekirdağ Süleymanpaşa ilçe Kaymakamlığı'na atanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze'de ki resmi kurum ve STK'lara veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Güler bugün Gebze Ticaret Odasını ziyaret ederek, GTO Başkanı Nail Çiler ve GTO çalışanlarına "Allaha ısmarladık" dedi.

Başkan Çiler duygusal anların yaşandığı o veda ziyaretinde, Kaymakam Güler'e bir Gebze Hatırası hediyesi takdiminde bulundu ve yaptığı kısa açıklamada "Odamıza veda ziyaretinde bulunan Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa Güler’in yeni görev yerinin hayırlı olmasını diler, bölgemize katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz." dedi..
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.