GEBZE'NİN REKTÖRÜ MANTAR DAHA KOLTUĞUNA ISINAMADAN GEZMEYE GİTTİ

Güncel 12.08.2022 - 13:07, Güncelleme: 12.08.2022 - 13:12
 

GEBZE'NİN REKTÖRÜ MANTAR DAHA KOLTUĞUNA ISINAMADAN GEZMEYE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
4 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar daha aradan bir hafta geçmişti ki, koltuğuna bile ısınamadan, GTO Başkanı Nail Çiler'in Uluslararası gezi organizasyanu ile kendisini Macaristan'da buldu.. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odasının organizasyonu kapsamında başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir olmak üzere Belediye Başkan yardımcıları, GTO Yönetim Kurulu üyeleri, GTO yeni ve eski meclis üyeleri, GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ve iş insanlarından oluşan yüz  kişiyi aşkın kalabalık bir heyeti Macaristan'a götürdü..    
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

4 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hacı Ali Mantar daha aradan bir hafta geçmişti ki, koltuğuna bile ısınamadan, GTO Başkanı Nail Çiler'in Uluslararası gezi organizasyanu ile kendisini Macaristan'da buldu..

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret Odasının organizasyonu kapsamında başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir olmak üzere Belediye Başkan yardımcıları, GTO Yönetim Kurulu üyeleri, GTO yeni ve eski meclis üyeleri, GOSB Başkanı Vahit Yıldırım, Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ve iş insanlarından oluşan yüz  kişiyi aşkın kalabalık bir heyeti Macaristan'a götürdü..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.